fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La carpeta “Coses Pendents” – L’opini贸 de Marta Sorl铆

La carpeta “Coses Pendents” – L’opini贸 de Marta Sorl铆

Als pobles de Castell贸 tot 茅s menys important, o aix貌 ens han volgut fer creure. Ens han posat un complex al cap des de fa anys, la vergonya de demanar les coses que ens s贸n necess脿ries. Qui tria el que s’inverteix a la nostra terra acostuma a diluir-se en grans propostes suposadament important铆ssimes per a l’estat mentre les nostres demandes es queden en un segon pla.

L’AVE fins a l’煤ltim poble de Gal铆cia 茅s important. Les autovies que comuniquen Madrid amb l’煤ltim poble d’Andalusia, imprescindibles. El rescat milionari a les autopistes defit脿ries que li peguen voltes a Madrid tamb茅. Tot 茅s inq眉estionable, mentre nom茅s recorden els nostres pobles per a dotar pressupost脿riament la indemnitzaci贸 de Florentino. Per cert, tamb茅 va dir que era tremendament necess脿ria per als nostres pobles i comarques posar-nos la planta Castor.

Mentre deixen en segon pla la l铆nia C6 de rodalia que connecta Castell贸 amb Val猫ncia i, a m茅s a m茅s, la creaci贸 del nucli de rodalia Castell贸 per a poder tindre comunicaci贸 al Maestrat ni est脿 a la llista de coses per fer. Fins i tot l’AVE fins a Castell贸, inversi贸 totalment q眉estionable tant en procediment com en benefici es converteix en l’obra de la Sagrada Fam铆lia a Castell贸.

L’alliberament de l’AP7 tamb茅 deu estar en eixa llista de “ya si eso, otro d铆a”. Nom茅s cal connectar la via amb els pobles per貌, fins i tot quan parlem d’una inversi贸 m铆nima, el govern central s’oblida que ac铆 tamb茅 paguem els nostres impostos i tenim dret a uns serveis dignes.

El corredor mediterrani, la falta de finan莽ament que repercuteix en els serveis p煤blics, l’estaci贸 intermodal, la regeneraci贸 de la nostra costa… una llista que no acaba! Per貌 la vergonya se’ns ha acabat i comencem a saber que a nosaltres tamb茅 ens toca tindre els nostres serveis. Que quant venen les pluges i s’emporten les nostres platges tenim dret que s’invertisca en la seua millora.

Volem que un govern en minoria deixe de vetar el nostre benestar i tindre tot all貌 que ens pertoca. No volem ser m茅s que cap territori, per貌 tampoc volem ser menys. Volem el que 茅s just, el que ens pertoca i sempre han deixat a la carpeta de “coses pendents”.

Marta Sorl铆 茅s diputada en el Congr茅s dels Diputats per Comprom铆s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.