fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

A l’estiu, BULL脥CIA. A la tardor, PROP脪SIT D’ESMENA? – L’opini贸 d’Araceli de Moya

A l’estiu, BULL脥CIA. A la tardor, PROP脪SIT D’ESMENA? – L’opini贸 d’Araceli de Moya

Araceli de Moya es la portaveu de Ciutadans a l鈥檃juntament d鈥橭rpesa del Mar.

Despr茅s de l’estiu, Orpesa es va vestir de gala amb la ment posada ja en les festes de la Verge de la Paci猫ncia. Per貌 abans de gaudir d’elles, el seu 茅s reflexionar sobre com ha anat la temporada estival, en la qual, la poblaci贸 del municipi, es veu altament sobrepassada amb l’arribada de turistes, estiuejants o cap de les dues coses.

El tr脿fec d贸na pas a l’assossec en la nostra localitat i 茅s menester que els gestors de la “res p煤blica”, aprofitem per a analitzar qu猫 s’ha fet malament. Aqueixa 茅s la primera actuaci贸; analitzar la situaci贸 actual i valorar aquells aspectes en els quals la gesti贸 ha sigut deficient. Perqu猫 si no es reflexiona, mai podr脿 millorar-se el municipi.

Des de Ciutadans hem plantejat f貌rums de participaci贸 i debat i la resposta dels ve茂ns ha sigut excel路lent. Ells ens han ajudat a identificar i valorar la gesti贸 de la comunitat amb la finalitat de millorar-la.

L’equip de govern del Partit Popular ha susp猫s amb un MOLT DEFICIENT, un 2 sobre 10, en la recollida de brosses i la neteja dels carrers; en la poda d’arbres i manteniment de zones verdes, sobretot en el casc urb脿 i “Els Quarts”.

Un DEFICIENT, un 3 sobre 10, donada la seua inexistent sensibilitat a l’hora de col路locar els contenidors de brossa i recollida de cart贸, enfront dels aparadors de comer莽os i baix de la finestra de persones malaltes, que se sobresalten de matinada, pels sorolls dels camions que arrepleguen els residus.

Tamb茅 UN DEFICIENT, 3 sobre 10, a l’hora de controlar els “Top manta” en el passeig mar铆tim de Morro de Gos i altres zones, que riuen en els nassos dels xicotets comerciants que paguen els seus impostos religiosament. I per descomptat, per l’exagerada ocupaci贸 de la via p煤blica que “mirant per a un altre costat”, es permet.

Un altre 3 sobre 10, per la nul路la atenci贸 de les queixes de ve茂ns i estiuejants sobre la col路locaci贸 de les ombrel路les en l’arena, per a reservar la primera i segona l铆nia de platja, durant hores i sense ocupaci贸 real.

SUSPENS en la “no redacci贸” de l’Ordenan莽a del casc antic que flexibilitze l’adequaci贸 de cases antigues per a l’obertura de comer莽os. Una altra “carabassa” amb el Pol铆gon Industrial, que amb prou faenes avan莽a en la seua conclusi贸.

INSUFICIENT, i ja no sabem els suspensos que porten, per la passivitat a iniciar tr脿mit algun de la resid猫ncia de persones majors, malgrat ser un dels punts estavella del seu programa electoral en les locals de 2015.

I semblara que, en comptes de crear “Ciutat”; una societat cohesionada en torn d’oportunitats laborals, culturals i d’oci, durant tot l’any, semblara, dic, que l’actual equip de govern en l’Ajuntament d’Orpesa, amb el seu Alcalde Rafael Albert al capdavant, preferira repetir els mateixos errors i manques, any rere any, i jugar-se el present i el futur del nostre municipi, a una sola carta, que es juga a una sola m脿, i de juny a setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.