fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Responsabilitat del governant – L’opini贸 de David Garc铆a

Responsabilitat del governant – L’opini贸 de David Garc铆a

David Garc铆a 茅s l鈥檃lcalde de l鈥橝juntament de Nules.

El passat 31 d’agost va tenir lloc el ple de l’Ajuntament de Nules, l’貌rgan de representaci贸 municipal on estem els diferents grups municipals i on es tracten i aproven assumptes d’inter茅s per al nostre municipi. Entre diversos assumptes l’equip de govern es va aprovar l’inici de procediment de contractaci贸 per a la construcci贸 i explotaci贸 d’un p脿rquing de camions, inversions per a tancar la vila solament per a residents, l’engegada d’un parc work out, renovaci贸 de gronxadors en la granja, el clos d’un aparcament per a ve茂ns en Mascarell, la inversi贸 per a la reforma del poliesportiu municipal, construcci贸 d’una pista d’hoquei en el CEIP Jaume I, l’asfaltat del carrer les hortes en la platja de Nules, l’adquisici贸 d’un vehicle per a la brigada municipal i la reobertura de l’aparcament subterrani tancat fa ja quatre anys. En cap d’estos punts, per sorprenent que puga semblar, comptem amb el suport del PP. Tot el que proposem, entenent que 茅s benefici贸s per al municipi i despr茅s d’una pol铆tica activa d’escolta als ciutadans a trav茅s de les assemblees ve茂nals, 茅s rebutjat per aquells que segueixen sense acceptar el paper que han de jugar que no 茅s un altre que el de fer, o aix铆 ho entenem nosaltres, una oposici贸 activa i constructiva, no acceptant el resultat electoral de fa ja m茅s de dos anys i no respectant a l’equip de govern i els seus membres.

De tot l’anterior volem centrar-nos a explicar la reobertura de l’aparcament subterrani situat en avinguda Castell贸. Sense entrar a valorar si en el seu moment era necessari o no un aparcament d’eixes caracter铆stiques a Nules, doncs la realitat 茅s que l’obra ja estava feta, l’empresa concession脿ria SEDESA CONCESSIONS SAU va tancar les instal路lacions el 30 de novembre de 2013. L’anterior equip de govern tenia la responsabilitat d’intentar que l’aparcament no tancara cercant la viabilitat del mateix i, posteriorment una vegada tancat, intentar la seua reobertura. Per貌 en dos anys no van fer res malgrat que disposaven dels informes jur铆dics que mostraven el cam铆 i les dues alternatives, i cap d’elles era no fer res, encara que eixa va ser la posici贸 que va prendre el govern del PP. Una infraestructura tancada, no es va fer res per defensar els interessos municipals i no es va imposar cap sanci贸 a l’empresa per incomplir les seues obligacions contractuals. En el ple llancem tres preguntes al portaveu del PP i anterior Alcalde que no ens van ser respostes: Per qu猫 l’anterior equip de govern no va fer res per reobrir el p脿rquing? Per qu猫 ara que un govern t茅 la intenci贸 de solucionar el problema, i ho fa, cercant la defensa de l’inter茅s general s’aparten? Per qu猫 no van posar cap sanci贸 a l’empresa pels seus incompliments? Recordem que el responsable de l’empresa era el nebot de l’exconseller del PP Juan Cotino, que va haver d’anar a declarar en cas corrupci贸 per finan莽ament il路legal del PP en qualitat de representant del grup SEDESA.

Som conscients que al PP no li 茅s grat que este equip de govern al qual dia rere dia tracten de desacreditar, que diuen som uns incompetents, solucionem un dels gripaus de l’anterior legislatura i convertim les paraules en fets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.