fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Temps de vacances, o potser no tant… – L’opini贸 de Jordi T脿rrega

Temps de vacances, o potser no tant… – L’opini贸 de Jordi T脿rrega

Jordi T脿rrega i Sang眉esa 茅s portaveu de la comissi贸 sectorial socioeducativa de Comprom铆s per Castell贸.

Totes les persones que ens dediquem a l’ensenyament estem acostumades, m茅s o menys a partir de la segona quinzena de juny, a sentir comentaris d’amics, familiars i coneguts, de l’estil de: “que b茅, ja de vacances!!!”. Els que som de la professi贸 sabem, per貌, que aix貌 no 茅s del tot cert, almenys no per a tothom.

Hi ha les persones que formen part dels equips directius dels centres educatius, aquestes les vacances les tenen ben comptadetes, at茅s que feina no els en falta. Cal tancar un curs escolar i preparar-ne el seg眉ent.

Hi ha aquelles que els hi ha tocat formar part de tribunals d’oposicions, que tindran unes setmanes maratonianes, de calor, de molta feina i de molta responsabilitat, havent de prendre decisions que condicionen la vida laboral immediata de les persones que opositen.

A l’altra banda hi ha les persones opositores, amb hores de son endarrerides, suor i molts nervis… Estr猫s en estat pur. Presentant-se a oposicions o no, hi ha una bona part del col路lectiu d’ensenyants que es passa tot el mes de juliol amb l’ai al cor, pendents de publicacions de vacants i d’adjudicacions de destinacions, siguin interins o funcionaris en expectativa de dest铆.

Juliol 茅s tamb茅 el mes de les escoles i cursos d’estiu i bona part dels docents dediquen temps i esfor莽os a la seua formaci贸 permanent.

I, fins i tot, quan sembla que s’ha acabat el curs, nom茅s han acabat les classes, que no 茅s el mateix. Queden proves extraordin脿ries, avaluacions extraordin脿ries, confecci贸 de mem貌ries, redacci贸 d’informes i tot el que es pugui fer per avan莽ar en la preparaci贸 de l’inici del nou curs, que els primers dies de setembre, passen molt r脿pid i fins al dia 10 que comencen les classes nom茅s hi ha 5 dies h脿bils…

Per tot aix貌, quan sentiu la temptaci贸 de dir “que b茅, ja de vacances!!!鈥, penseu una miqueta nom茅s en tot el que dic m茅s amunt. Bon estiu i a gaudir de les vacances!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.