fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Veni, vidi i ad茅u – L’opini贸 d’脫scar Clavell

Veni, vidi i ad茅u – L’opini贸 d’脫scar Clavell

脫scar Clavell 茅s regidor en la Vall d’Uix贸 i diputat nacional al Congr茅s pel PP.

Els representants del “Govern del Tit脿nic” van venir, van veure i es van anar sense anunciar cap gran obra educativa per a la Vall d’Uix贸. El conseller d’Educaci贸, de Comprom铆s, Vicent Marz脿, es va burlar de tota la comunitat educativa en assegurar que va a destinar 200.000 euros als col路legis p煤blics de la nostra ciutat.

Arrere queden les pancartes, els xiulets i les manifestacions de l’esquerra exigint m茅s col路legis, m茅s inversi贸. Llavors governava el Partit Popular. Ara els agitadors estan en els despatxos.

Amb l’esquerra en el Consell, a la Vall d’Uix贸 ens hem de conformar amb 200.000 euros, una quantitat que dista molt dels trenta milions d’euros que el Partit Popular va invertir en esta ciutat en els 煤ltims deu anys de govern realitzant grans obres com els nous col路legis La Cova, Ausi脿s March i Cervantes, els IES Benigasl贸 i Honori Garcia, les aules d’automoci贸 de l’IES Bot脿nic Cavanilles, la remodelaci贸 del CEIP Asunci贸n i l’Escola Oficial d’Idiomes annexa a l’Edifici Cultural Leopoldo Pe帽arroja.

La visita del president Ximo Puig solament ha servit per a fer-se la foto en el nou IES Honori Garcia, institut la licitaci贸 del qual, adjudicaci贸 i inici de les obres es van realitzar amb el govern del Partit Popular. 脡s just recordar que amb Isabel Bonig en la Conselleria d’Infraestructures es va licitar i va adjudicar el nou centre.

A la Vall d’Uix贸 existeixen altres necessitats educatives que han obviat reivindicar l’alcaldessa i la regidora d’Educaci贸. Ambdues podrien haver explicat al conseller i al president els problemes de seguretat del CEIP Leonardo Mingarro o haver-los acostat a les aules d’infantil del CEIP Centelles i, per descomptat, al CEIP Rosario P茅rez una obra que ha passat de ser priorit脿ria a poder esperar fins a l’any electoral.

Si prioritzaren les necessitats reals dels vallers, en lloc de dedicar-se a pintar bancs de colors i eliminar noms de carrers, s’hagueren plantejat exigir millores per a la nostra ciutat. No solament educatives, sin贸 tamb茅 que prenguen alguna determinaci贸 seriosa que solucione els problemes que ells mateixos han ocasionat en el barri Carmaday amb unes obres que van inundar els accessos amb una tempesta d’amb prou faenes sis litres per metre quadrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.