Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El projecte “pati educador” promou tallers interculturals en el Dia Escolar de la Pau

El projecte “pati educador” promou tallers interculturals en el Dia Escolar de la Pau

El regidor José Luis López destaca el “treball participatiu i cooperatiu” en la seua visita al col·legi Sant Agustí.

“Inculcar la pau, la cooperació i la solidaritat en les activitats escolars, així com potenciar el treball participatiu i cooperatiu i expressar de forma creativa el que significa per als i les escolars la pau. Est és un dels objectius que des de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castelló volem fomentar en els xiquets i xiquetes”. Així ho ha manifestat avui el regidor de Benestar Social, José Luis López, qui ha participat en els actes programats en el col·legi Sant Agustí per a celebrar el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau.

La Regidoria de Benestar Social, a través del Negociat d’Immigració i Convivència Social en el qual s’emmarca l’Agència de Mediació per a la Integració i la Convivència Social-AMICS, ha organitzat tallers d’interculturalitat i educació en valors “en desenvolupament del projecte pati educador contingut en el II Pla Castelló Ciutat Intercultural 2012-2016”, ha explicat López.

L’edil ha afegit que “amb aquests tallers s’ha treballat la creativitat a través de l’art del origami amb activitats com el arbre de la pau, tots i totes per la pau o cercant la pau i sumar-nos així a la celebració del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau”.

El projecte “pati educador” té com a objectiu propiciar la trobada intercultural de forma pràctica-vivencial en el centre educatiu com a espai integrador fomentant l’intercanvi i la creació de llaços i xarxes en el pati dels centres educatius, constituint, d’aquesta forma, un complement a les activitats curriculars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.