fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Begoña Carrasco entra a l’Executiva Nacional de Pablo Casado

Begoña Carrasco entra a l’Executiva Nacional de Pablo Casado

El nou president del PP compta amb la líder de Castelló de la Plana per al seu equip.

La ciutat de Madrid va acollir, durant el dia d’ahir, l’elecció del nou president del Partit Popular. Els compromissaris van haver de triar el candidat o candidata que donaria el relleu a Mariano Rajoy.

El lloc es debatia entre Soraya Saez de Santamaría i Pablo Casado. A les 14 hores es va conèixer que el 57% dels compromissaris es va pronunciar a favor de Casado, nomenant-lo president del partit.

Amb este nomenament es fa efectiva la inclusió de la presidenta del PP de la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco, en el Comitè Executiu Nacional donant un gran pes a Castelló dins de la directiva Nacional.

Carrasco sempre s’ha mostrat afí a Casado i este va celebrar un acte en la ciutat de Castelló quan encara era precandidat en el qual es va afirmar que “d’aquí a una mica Pablo Casado serà president del Partit Popular i Begoña Carrasco la futura alcaldessa de la ciutat”.

A la nova executiva nacional li esperen molts reptes que hauran d’afrontar de cara a les eleccions locals i autonòmiques de 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.