fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicarló acollirà un fòrum al voltant de la nova Llei de Joventut

Benicarló acollirà un fòrum al voltant de la nova Llei de Joventut

El proper 9 de juny tindrà lloc a Benicarló un Fòrum Jove en el marc de les accions participatives relacionades amb la nova Llei de Joventut que prepara la Generalitat. La Regidoria de Joventut repartirà a tots els joves de la població enquestes d’opinió per a fer una anàlisi sobre polítiques de joventut.

Benicarló ha estat una de les ciutats escollides per a dur a terme diverses accions participatives relacionades amb l’elaboració de la nova Llei de Joventut. En concret, com una de les primeres accions, el proper 9 de juny es durà a terme un Fòrum Jove a les 19.00 hores a l’Edifici Gòtic per tal de tractar aspectes relacionats amb els conceptes que inclourà la nova llei: la municipalització de les polítiques de joventut, la participació dels joves en el Consell Rector de l’IVAJ, la promoció de la participació, la necessitat de l’oci educatiu per a la formació, el foment del voluntariat o la inclusió, entre d’altres.

Paral·lelament, es repartiran a tots els joves de la població enquestes consultives que serviran per fer una anàlisi completa sobre les opinions dels joves al voltant de les polítiques de joventut.

El Fòrum Jove forma part del procés participatiu que ha obert l’Institut Valencià de la Joventut per tal que tots els joves de la Comunitat Valenciana participen en l’esborrany de la nova Llei de Joventut. L’elecció de Benicarló obeeix a l’impuls de la participació juvenil que s’ha dut a terme des de la Regidoria de Joventut a través de projectes com el Play Jove.

La regidora de Joventut, Susana Pérez, ha declarat que «estem molt contents que Benicarló haja sigut escollit per a realitzar aquestes accions» i ha destacat que «és important que els joves estiguen implicats en una llei que ens afecta i en la qual tindrem l’oportunitat de tindre veu». Pérez ha assenyalat que «també és important que s’haja reconegut el treball fet a Benicarló amb els joves» i ha anunciat que «continuarem treballant perquè Benicarló siga un punt de referència en temes de joventut i participació».

Leave a Reply

Your email address will not be published.