fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco: “Convido als castellonencs al fet que el diumenge omplin les urnes del canvi, il·lusió i llibertat que representa el Partit Popular”

Carrasco: “Convido als castellonencs al fet que el diumenge omplin les urnes del canvi, il·lusió i llibertat que representa el Partit Popular”

“Estic orgullosa del meu equip, que s’ha deixat la pell recorrent cada racó de la ciutat per escoltar els castellonenques. Sabem el que els preocupa, coneixem les seues necessitats i estem preparats per a donar-los solucions. Convide els castellonenques a que el diumenge omplin les urnes de canvi, d’il·lusió, de llibertat, amb el vot útil que només representa el Partit Popular. Som l’única alternativa per a fer possible el canvi”, assenyala la candidata del PP, Begoña Carrasco.

El Partit Popular ha celebrat el tancament de campanya en la plaça Na Violant de la capital de la Plana amb una festa en la qual no ha faltat la música en directe. A peu de carrer i en ple centre de la ciutat, la candidata a l’alcaldia, Begoña Carrasco, i el cap de llista del PP a Les Corts per la província de Castelló, Alberto Fabra, han apel·lat al vot útil que només representa el Partit Popular per a portar el canvi que necessita i mereix Castelló.

“El pròxim diumenge cal triar entre més ‘Sanchisme’, amb una alcaldessa que no trepitja el carrer, o canvi. El Partit Popular és l’única garantia per al canvi”, ha assenyalat Begoña Carrasco.

“Estic orgullosa del meu equip, que s’ha deixat la pell recorrent cada racó de la ciutat per escoltar els castellonenques. Sabem el que els preocupa, coneixem les seues necessitats i estem preparats per a donar-los solucions. Convide els castellonenques a que el diumenge omplin les urnes de canvi, d’il·lusió, de llibertat, amb el vot útil que només representa el Partit Popular”, afig.

“Som el partit que més s’assembla a Castelló. Un equip d’homes i dones formats, preparats, que no venen a viure de la política, sinó a canviar el que no funciona en aquesta ciutat. Tenim vocació de servei públic, creiem que una altra forma de governar és possible. Tenim il·lusió, ganes i el millor projecte”, insisteix.

I afig: “Votar al Partit Popular significa votar pel canvi, votar a l’equip que construirà Castelló entre tots, el que defensa la llibertat enfront del sectarisme. Nosaltres no preguntem a ningú a qui vota, a qui reza o a qui estima. Ni repartim carnet de bons i dolents, com sí fan altres. Anem a governar per a tots”.

Per la seua part, el cap de llista del PP a Les Corts per la província de Castelló, Alberto Fabra, ha destacat que és el moment del canvi a la Comunitat Valenciana. “Ens mereixem una província de primer ordre, que tinga pes a nivell autonòmic i a Espanya”.

“Per a això hem de millorar la sanitat, baixar els impostos i garantir la millor atenció als nostres majors. En definitiva, volem un canvi que faci possible que la província de Castelló torne a ser el que mai hauria d’haver deixat de ser després del govern de Ximo Puig. S’ha acabat el menysteniment a partir del pròxim dilluns”, conclou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.