fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco demana recuperar la veu de les associacions en els Pressupostos Participatius de 2018

Carrasco demana recuperar la veu de les associacions en els Pressupostos Participatius de 2018

“El bipartit 茅s a temps de rectificar i evitar un nou frac脿s amb un sistema de votaci贸 que va mobilitzar amb prou faenes a l’1% de la poblaci贸”.

La portaveu popular, Bego帽a Carrasco, insta a l’alcaldessa, Empare Marque a recuperar la veu de les associacions ve茂nals en la nova convocat貌ria de Pressupostos Participatius per al 2018.

“PSOE i Comprom铆s s贸n a temps de rectificar el que ha suposat un frac脿s absolut enguany, amb un sistema de votaci贸 que va mobilitzar nom茅s a un esc脿s 1% de la poblaci贸.

El bipartit nom茅s ha licitat 4 dels 13 projectes que estaven previstos per a 2017, perdent-se una inversi贸 de m茅s d’un mili贸 d’euros. “Instem a culminar les actuacions pendents del 2017, que en cap manera han d’afectar a la nova convocat貌ria de Pressupostos Participatius de 2018. La falta de planificaci贸 i desastrosa gesti贸 del bipartit no tenen per qu猫 pagar-la els ve茂ns”.

El sistema de votaci贸 ha de tornar al model inicial -que ja utilitzava el PP-, per a fomentar la participaci贸 ve茂nal i facilitar que vote la gent gran, que enguany ha quedat apartada en imposar el vot telem脿tic.

Finalment, Carrasco recorda que cal que les actuacions amb c脿rrec als Pressupostos Participatius se cenyisquen a la compet猫ncia de l’administraci贸 local, per a no acabar pagant el que li correspon pagar a la Generalitat, com ha passat amb la construcci贸 de col路legis davant la inefic脿cia i inefici猫ncia del conseller Vicent Marz谩.

Leave a Reply

Your email address will not be published.