fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco demana recuperar la veu de les associacions en els Pressupostos Participatius de 2018

Carrasco demana recuperar la veu de les associacions en els Pressupostos Participatius de 2018

“El bipartit és a temps de rectificar i evitar un nou fracàs amb un sistema de votació que va mobilitzar amb prou faenes a l’1% de la població”.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, insta a l’alcaldessa, Empare Marque a recuperar la veu de les associacions veïnals en la nova convocatòria de Pressupostos Participatius per al 2018.

“PSOE i Compromís són a temps de rectificar el que ha suposat un fracàs absolut enguany, amb un sistema de votació que va mobilitzar només a un escàs 1% de la població.

El bipartit només ha licitat 4 dels 13 projectes que estaven previstos per a 2017, perdent-se una inversió de més d’un milió d’euros. “Instem a culminar les actuacions pendents del 2017, que en cap manera han d’afectar a la nova convocatòria de Pressupostos Participatius de 2018. La falta de planificació i desastrosa gestió del bipartit no tenen per què pagar-la els veïns”.

El sistema de votació ha de tornar al model inicial -que ja utilitzava el PP-, per a fomentar la participació veïnal i facilitar que vote la gent gran, que enguany ha quedat apartada en imposar el vot telemàtic.

Finalment, Carrasco recorda que cal que les actuacions amb càrrec als Pressupostos Participatius se cenyisquen a la competència de l’administració local, per a no acabar pagant el que li correspon pagar a la Generalitat, com ha passat amb la construcció de col·legis davant la ineficàcia i ineficiència del conseller Vicent Marzá.

Leave a Reply

Your email address will not be published.