fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco es suma al comiat del farmacèutic Domingo Rodríguez

Carrasco es suma al comiat del farmacèutic Domingo Rodríguez

La portaveu del GMP acompanya al titular de la farmàcia del Raval de Sant Félix, després de 50 anys de servei als castellonencs.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, es suma a l’emotiu comiat que els veïns del Raval de Sant Félix han brindat avui a Domingo Rodríguez Sánchez, qui durant 50 anys ha estat al capdavant de la farmàcia d’este cèntric lloc de la ciutat de Castelló. Carrasco ha volgut així reconéixer la labor d'”un professional dels de tota la vida, i dels quals desgraciadament amb prou faenes ja queden: atent, pròxim i servicial amb els seus veïns”. Domingo Rodríguez Sánchez viu avui la seua última jornada al capdavant del negoci en el qual ha estat tota la seua vida, des que tenia 15 anys.

“Domingo, el farmacèutic del Raval de Sant Félix, no és solament un gran amic personal, sinó que a més és tota una institució per als seus veïns. Domingo representa un model de servei i de comerç de proximitat que aspirem a recuperar per als castellonencs, perquè negocis com el seu són els que donen vida al centre de la nostra ciutat i són els que construeixen una societat més humana”, indica Carrasco, qui, en companyia de molts amics i clients, ha desitjat tot el millor en la nova etapa que des de demà estrenarà.

Leave a Reply

Your email address will not be published.