fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco (PP) assegura que des que Marco és alcaldessa “Castelló està abandonada perquè no hi ha govern”

Carrasco (PP) assegura que des que Marco és alcaldessa “Castelló està abandonada perquè no hi ha govern”

Els populars destaquen “el fiasco de la seua política social, la nefasta gestió de la sanitat i l’educació i la manca d’idees i propostes en matèria d’ocupació i economia”.

Begoña Carrasco, portaveu del grup popular en l’ajuntament de Castelló, va fer balanç dels 15 mesos del bipartit incidint en “les desenes de promeses i mentides que van explicar en campanya”.

La popular va destacar “el lamentable i vergonyós espectacle que han donat amb les Festes” i va rebatre a l’alcaldessa que “no pot presumir de gestió eficaç quan existeixen necessitats que cobrir”.

Carrasco va qualificar tots aquests mesos d’un temps perdut per a la ciutadania, en el qual la inacció i l’absència d’un govern seriós han relegat les prioritats dels castellonencs a un segon pla, abandonant a la ciutat. “L’única cosa que hem vist han sigut grans titulars però pocs fets. Un any d’impostura, falta d’idees i ineficàcia que ha paralitzat la nostra ciutat”, ha manifestat.

La portaveu ha retret a l’alcaldessa que “la seua política fiscal ha sigut un altre fiasco. Anaven a abaixar els impostos, anaven a aplicar una fiscalitat progressiva…i ni els han baixat ni paguen més els que més tenen”.

Al mateix temps, adverteix de la nul·la col·laboració del bipartit amb el principal partit de l’oposició. “De les prop de 60 iniciatives plenàries que hem presentat, pràcticament totes han obtingut el no per resposta i les que s’han dignat a aprovar, no han volgut engegar-les”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.