fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco qüestiona “el model turístic de Marco i el seu pàrquing de caravanes perquè el sector del càmping ho rebutja totalment”

Carrasco qüestiona “el model turístic de Marco i el seu pàrquing de caravanes perquè el sector del càmping ho rebutja totalment”

El Grup Municipal Popular es fa ressò de les queixes dels empresaris els qui consideren que aquests pàrkings suposen una greu competència deslleial.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha qüestionat avui el model turístic que vol impulsar l’alcaldessa socialista Amparo Marco “en situar un pàrquing d’autocaravanes al costat del Planetari del Grau en primera línia de platja”.

La regidora popular ha fet aquestes declaracions després d’escoltar els arguments dels empresaris turístics del càmping “els qui rebutgen de forma taxativa aquest tipus d’instal·lacions perquè consideren que suposa una greu competència deslleial”.

Els populars comparteixen les crítiques dels càmpings de Castelló en el sentit que “en aquests llocs és impossible controlar el temps d’estacionament i ha de quedar clar que en un pàrquing d’autocaravanes es pot aparcar però no establir-se dies, setmanes o mesos”. A més, Carrasco afig que “aquestes instal·lacions ni creen ocupació ni paguen impostos ni generaran riquesa en el Grau”.

Finalment, Begoña Carrasco, manifesta que “l’alcaldessa socialista i el govern bipartit sembla obstinat a engegar aquest projecte a pesar que compta amb el rebuig també dels veïns de la zona a més del dels empresaris”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.