fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco: “Sumem per a guanyar. Salomé Pradas s’incorpora al meu equip per a donar a Castelló el canvi que necessita i mereix”

Carrasco: “Sumem per a guanyar. Salomé Pradas s’incorpora al meu equip per a donar a Castelló el canvi que necessita i mereix”

“Vull a la millor alcaldessa per a la meva ciutat i estic convençuda que Begoña Carrasco ho serà, per això, soc aquí. És un autèntic honor formar part del seu equip. Junts retornarem als castellonencs un Ajuntament que treballi per i per a tots, des de la llibertat per a dotar a Castelló de prosperitat”, assenyala Salomé Pradas.

La presidenta del Partit Popular de la ciutat de Castelló i candidata a l’Alcaldia, Begoña Carrasco, ha anunciat avui que incorpora al seu equip a la senadora per Castelló, Salomé Pradas, que anirà de número dos en la candidatura a les eleccions municipals, “per a donar-li a Castelló el canvi que necessita i es mereix”. “Sumem per a guanyar, guanyar per a governar i millorar la vida dels castellonencs que tanta falta fa”, ha assenyalat.

“No hi ha alternativa. O Sanchismo, amb l’alcaldessa Amparo Marco que forma part de l’executiva de Pedro Sánchez, o el Partit Popular que està armant el millor equip per a tenir el millor projecte de ciutat i governar per a tots. Salomé Pradas sempre ha estat aquí, mai es va anar, sempre treballant per i per a Castelló i ara bolcada de ple a la ciutat”, insisteix.

“El 28 de maig és la primera volta de les eleccions generals i el Partit Popular està preparat per a tenyir Espanya de blau. Tots els càrrecs del partit estan a la disposició de guanyar en les capitals i Salomé s’incorpora a l’equip per a sumar, sumar per a guanyar igual que Alberto Fabra en la llista autonòmica”, ha manifestat Carrasco.

Begoña Carrasco destaca de Salomé Pradas el seu perfil professional liberal, moderat i de centre, a més de tenir grans vinculacions amb el teixit social i de les tradicions castellonenca. “Els castellonencs volen veure solucionats els seus problemes que porten desatesos durant massa temps per un govern que no trepitja el carrer, que no els escolta, que només està bolcat a dividir als castellonencs i imposar la seva ideologia. En el Partit Popular volem governar per a tots, per això estem recollint propostes i que Castelló sigui com els castellonencs l’asseguin.

Per part seva, Salomé Pradas ha agraït a Begoña Carrasco la incorporació al seu equip. “Gràcies per voler-me una vegada més al teu costat, vaig començar amb tu en política, i segueixo al teu costat. Crec fermament en la teva manera de fer política, pròxima, amb cor i sobretot, amb sentit comú”, ha assenyalat.

“Vull a la millor alcaldessa per a la meva ciutat i estic convençuda que Begoña Carrasco ho serà, per això soc aquí, al seu costat. És un autèntic honor formar part de la candidatura municipal del PP, perquè sempre he estat, estic i estaré a la disposició de treballar per la meva ciutat. Una ciutat a la qual amo, en la qual vaig néixer, vaig estudiar, vaig llaurar la meva professió i en la qual està la meva família. Una ciutat de la qual mai m’he enlairat, perquè la sento com una part important de mi”, afegeix.

“Poder formar part de la candidatura municipal és alguna cosa em fa enorme il·lusió per a retornar als castellonencs un Ajuntament que treballi per i per a tots, des de la llibertat, per a dotar a Castelló de prosperitat”, conclou Salomé Pradas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.