fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) aconsegueix per unanimitat millorar la protecci贸 de motoristes en les carreteres

Ciutadans (C’s) aconsegueix per unanimitat millorar la protecci贸 de motoristes en les carreteres

La diputada de C’s, Cristina Fern谩ndez, agraeix “el suport de la resta de grups perqu猫 la Diputaci贸 v茅s-li pels sistemes de protecci贸 i la pintura antilliscant en vies de la seua compet猫ncia”.

La portaveu adjunta de Ciutadans (C’s) en la Diputaci贸 de Castell贸, Cristina Fern谩ndez, ha assenyalat que “les propostes de C’s recolzades per unanimitat s贸n un pas avance en la protecci贸 dels motoristes, ja que es treballar脿 per a substituir les barreres de seguretat pels nous sistemes de protecci贸”. Les mocions aprovades en sessi贸 plen脿ria, segons ha explicat la diputada, “responen a la necessitat d’actualitzar degudament el manteniment de les carreteres de la nostra prov铆ncia, tant en q眉esti贸 de barreres de seguretat com de pintures antilliscants, per a evitar les conseq眉猫ncies i l’elevat nombre d’accidents pels usuaris dels vehicles de dues rodes”. Fern谩ndez ha traslladat que “duent a terme aquests canvis aconseguirem minimitzar els accidents i tamb茅 els danys causats als motoristes en les carreteres que s贸n compet猫ncia de la Instituci贸 Provincial” i ha desitjat que “el conjunt de municipis actuen en aquest mateix sentit perqu猫 Castell贸 siga un lloc m茅s segur per al conjunt de ciclistes i motoristes”.

D’altra banda, la portaveu de C’s, Cristina Gavarda, ha lamentat que “la proposta de realitzar un estudi de les necessitats de la prov铆ncia en mat猫ria de transport adaptat, tenint en compte a les associacions d’aquest col路lectiu, no haja tirat endavant perqu猫 era una iniciativa necess脿ria” i ha assenyalat que “la Diputaci贸 hauria d’actuar posant especial atenci贸 en els municipis de l’interior que s贸n els que tenen majors dificultats per a garantir l’accessibilitat en el transport”. En aquest sentit, la portaveu provincial de C’s ha subratllat que “el seu partit estar脿 sempre a favor d’aquestes iniciatives per a evitar les barreres amb les quals es troben les persones discapacitades”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.