fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castell贸 reclama al bipartit una actuaci贸 global en els edificis en ru茂nes de la localitat

Ciutadans (C’s) de Castell贸 reclama al bipartit una actuaci贸 global en els edificis en ru茂nes de la localitat

El portaveu adjunt, Manuel Paduraru, afirma que “茅s necessari dignificar la imatge del municipi i preservar la seguretat dels ve茂ns”.

El portaveu adjunt de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Manuel Paduraru, ha reclamat que “es realitze una actuaci贸 global en els edificis que es troben en situaci贸 de ru茂nes en la ciutat”. “El Consistori ha d’actuar i cercar una soluci贸 per a millorar l’estat de les cases que es troben en un estat de manteniment insostenible ja que no solament es tracta de dignificar la imatge de Castell贸, sin贸 tamb茅 de preservar la seguretat dels ve茂ns pels perills de despreniments que es puguen originar”, ha afegit l’edil.

En aquest sentit, el regidor ha subratllat que “aquestes actuacions no han d’煤nicament respondre a accions puntuals i de manera improvisada atenent a les incid猫ncies sorgides en un moment determinat, sin贸 a una planificaci贸 i una actuaci贸 estructurada i estrat猫gica”. D’altra banda, Paduraru ha demanat en la Comissi贸 de Drets i Serveis que “es done compliment a la normativa municipal en relaci贸 als cartells i lluminosos que sobreixen de manera irregular”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.