fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Vila-real aposta per promoure la participaci贸 ve茂nal

Ciutadans (C’s) de Vila-real aposta per promoure la participaci贸 ve茂nal

El grup municipal visita la Federaci贸 d’Associacions de Ve茂ns per a con猫ixer les seues inquietuds i opinions en el nou exercici.

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha apostat per “continuar promovent els mecanismes de participaci贸 ciutadana en el Consistori”. Despr茅s de la seua reuni贸 amb la Federaci贸 d’Associacions de Ve茂ns (FAAVV) de la localitat, acompanyat per l’edil, Ana Riera i el coordinador de l’Agrupaci贸, Pascual Amor贸s, Vicent ha assenyalat que “encara que amb el bipartit s’ha avan莽at molt en aquest 脿mbit, encara queda cam铆 per rec贸rrer com la necessitat d’agilitar els tr脿mits burocr脿tics per a evitar retards en els pagaments de les subvencions”.

Aix铆 mateix, Riera ha agra茂t “el treball admirable que fan aquests col路lectius per mantenir el teixit social de Vila-real cohesionat”. “Des de C’s vol铆em con猫ixer de primera m脿 les inquietuds i opinions dels ve茂ns per a, en la mesura del possible, ajudar-los a superar obstacles i seguir progressant en la participaci贸”, ha concl貌s la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.