fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Vila-real aposta per promoure la participació veïnal

Ciutadans (C’s) de Vila-real aposta per promoure la participació veïnal

El grup municipal visita la Federació d’Associacions de Veïns per a conèixer les seues inquietuds i opinions en el nou exercici.

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha apostat per “continuar promovent els mecanismes de participació ciutadana en el Consistori”. Després de la seua reunió amb la Federació d’Associacions de Veïns (FAAVV) de la localitat, acompanyat per l’edil, Ana Riera i el coordinador de l’Agrupació, Pascual Amorós, Vicent ha assenyalat que “encara que amb el bipartit s’ha avançat molt en aquest àmbit, encara queda camí per recórrer com la necessitat d’agilitar els tràmits burocràtics per a evitar retards en els pagaments de les subvencions”.

Així mateix, Riera ha agraït “el treball admirable que fan aquests col·lectius per mantenir el teixit social de Vila-real cohesionat”. “Des de C’s volíem conèixer de primera mà les inquietuds i opinions dels veïns per a, en la mesura del possible, ajudar-los a superar obstacles i seguir progressant en la participació”, ha conclòs la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.