fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

C’s proposa un pla perquè el Consell assumisca progressivament les competències impròpies de les diputacions

C’s proposa un pla perquè el Consell assumisca progressivament les competències impròpies de les diputacions

Alexis Marí reclama, després de visitar la Diputació de Castelló, “mesures per a millorar les comunicacions de la província”.

El síndic de Ciutadans (C’s) en Els Corts valencianes, Alexis Marí, ha advocat per “un pla de treball perquè la Generalitat assumisca progressivament les competències impròpies de les diputacions provincials”. Després de visitar la Diputació de Castelló al costat de les diputades provincials de C’s, Cristina Gavarda i Cristina Fernández, per a coordinar les polítiques i conéixer de primera mà les reivindicacions de la província, Marí ha apostat per “eliminar duplicitats en l’Administració pública amb l’objectiu d’estalviar i destinar els recursos públics al que veritablement importa: sanitat, educació i benestar social”. En aquest sentit, ha proposat que “les àrees d’educació, cultura, sanitat i turisme, que són competències impròpies, passen gradualment a ser gestionades pel Consell”.

Respecte als problemes en les comunicacions de la província, Alexis Marí ha demanat al Consell “més mesures per a solucionar les deficiències intercomarcals, a l’interior i quant a les connexions ferroviàries principalment amb València”. “El retard de les obres del Corredor Mediterrani estan convertint les comunicacions a Castelló en un autèntic espantall, tal com va manifestar l’informe que ha presentat el Comité Econòmic i Social”, ha afegit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.