fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Dimitix Toni Lorenzo com a regidor de l’Ajuntament de Castelló

Dimitix Toni Lorenzo com a regidor de l’Ajuntament de Castelló

Tot l’equip de govern ha estat al salò de plens per donar suport a l’ara exregidor durant el seu discurs als mitjans.

Després de la roda de premsa per a explicar els acords de la Junta de Govern que realitza cada divendres l’Ajuntament de Castelló, l’equip de govern al complet ha entrat en el saló de plens, on se celebrava la roda de premsa per a acompanyar a Toni Lorenzo en un discurs que ha sorprés a tots els allí reunits.

Lorenzo, qui ha sigut fins hui regidor de gestió municipal i seguretat publica, ha tingut en tot moment a Amparo Marco al seu costat i ha explicat que ha decidit dimitir del seu càrrec com a regidor de l’Ajuntament de Castelló, i per tant com diputat provincial, a causa de la investigació posada per l’administració de justícia quan va ser subdelegat del govern en els anys 2007 i 2011.

“Quan vaig decidir entrar en política institucional ho vaig fer amb una màxima per a mi irrenunciable, que mai haguera de baixar la mirada en creuar-me amb els meus veïns, que mai haguera d’explicar-li a les meues filles perquè el seu pare havia actuat contra els interessos de l’administració publica i de la ciutadania” ha explicat Lorenzo. El regidor ha afirmat que “eixa determinació m’ha acompanyat sempre, tant en la vida pública com en la vida privada”.

“Vull amb la meua dimissió que esta situació genere el menor mal possible al meu partit, el PSPV i al projecte de regeneració publica i modernització política i social que lidera al costat de la resta de les esquerres a la nostra ciutat i en la resta del País Valencià” ha conclòs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.