fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular demana a Marco que “recolze sense excuses ni maniobres polítiques els Bous al carrer”

El Grup Popular demana a Marco que “recolze sense excuses ni maniobres polítiques els Bous al carrer”

El PP enlletgeix al PSOE la presentació d’una esmena a la moció popular en el qual no apareix “ni una sola vegada la paraula bous al carrer”.

El Grup Municipal Popular ha demanat avui a l’alcaldessa socialista, Amparo Marco, que “retire l’esmena amb la qual pretén anul·lar la moció popular en defensa dels bous al carrer” i que “recolze sense excuses ni maniobres polítiques aquesta centenària tradició”.

I és que el PP ha presentat una iniciativa que serà debatuda en el Ple de matí en la qual insta al govern bipartit “a garantir el suport necessari per a mantenir aquesta tradició” i el Grup Socialista ha registrat una esmena “amb la qual pretén substituir el contingut íntegre de la nostra moció i que no és més que una maniobra per a evitar pronunciar-se a favor dels bous”.

En aquest sentit, la portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha explicat que el text alternatiu presentat pels socialistes “no conté ni una sola al·lusió als bous al carrer i fa referència als festes que és celebren en la ciutat de Castelló”. Pel que es pregunta “què tem Amparo Marco? Per què evita nomenar als bous?”.

En un altre ordre de coses, els populars també han posat de manifest les contradiccions del bipartit en desvetlar que “l’any passat, quan van arribar a l’Ajuntament, van decidir pagar les vaquilles i els bous de Sant Pere amb 21.175 euros”. Una decisió que aplaudeix el Grup Popular però que evidencia “el segrest al que està sotmesa l’alcaldessa per part de Castelló en Moviment ja que els han obligat a canviar d’opinió en virtut de l’acord de govern”.

Begoña Carrasco ha assenyalat sobre aquest tema que “en lloc del pretès Ajuntament de cristall el que tenim és una alcaldessa de cristall, per la seua fragilitat” i ha emplaçat als socialistes “a defensar sense excuses les tradicions de Castelló i posicionar-se públicament al costat de la majoria de graueros i graueras i els seus ens festers”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.