fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Grup Popular demana a Marco que “recolze sense excuses ni maniobres pol铆tiques els Bous al carrer”

El Grup Popular demana a Marco que “recolze sense excuses ni maniobres pol铆tiques els Bous al carrer”

El PP enlletgeix al PSOE la presentaci贸 d’una esmena a la moci贸 popular en el qual no apareix “ni una sola vegada la paraula bous al carrer”.

El Grup Municipal Popular ha demanat avui a l’alcaldessa socialista, Amparo Marco, que “retire l’esmena amb la qual pret茅n anul路lar la moci贸 popular en defensa dels bous al carrer” i que “recolze sense excuses ni maniobres pol铆tiques aquesta centen脿ria tradici贸”.

I 茅s que el PP ha presentat una iniciativa que ser脿 debatuda en el Ple de mat铆 en la qual insta al govern bipartit “a garantir el suport necessari per a mantenir aquesta tradici贸” i el Grup Socialista ha registrat una esmena “amb la qual pret茅n substituir el contingut 铆ntegre de la nostra moci贸 i que no 茅s m茅s que una maniobra per a evitar pronunciar-se a favor dels bous”.

En aquest sentit, la portaveu del Grup Municipal Popular, Bego帽a Carrasco, ha explicat que el text alternatiu presentat pels socialistes “no cont茅 ni una sola al路lusi贸 als bous al carrer i fa refer猫ncia als festes que 茅s celebren en la ciutat de Castell贸”. Pel que es pregunta “qu猫 tem Amparo聽Marco? Per qu猫 evita nomenar als bous?”.

En un altre ordre de coses, els populars tamb茅 han posat de manifest les contradiccions del bipartit en desvetlar que “l’any passat, quan van arribar a l’Ajuntament, van decidir pagar les vaquilles i els bous de Sant Pere amb 21.175 euros”. Una decisi贸 que aplaudeix el Grup Popular per貌 que evidencia “el segrest al que est脿 sotmesa l’alcaldessa per part de Castell贸 en Moviment ja que els han obligat a canviar d’opini贸 en virtut de l’acord de govern”.

Bego帽a Carrasco ha assenyalat sobre aquest tema que “en lloc del pret猫s Ajuntament de cristall el que tenim 茅s una alcaldessa de cristall, per la seua fragilitat” i ha empla莽at als socialistes “a defensar sense excuses les tradicions de Castell贸 i posicionar-se p煤blicament al costat de la majoria de graueros i graueras i els seus ens festers”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.