fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP demana que Almassora no quede exclosa dels POYS

El PP demana que Almassora no quede exclosa dels POYS

El PSPV va rebutjar les bases de les ajudes del Govern Provincial.

El grup municipal del Partit Popular a Almassora ha sol·licitat a les dues formacions polítiques que governen en el consistori que no excloguen a la localitat dels Planes Provincials d’Obres i Serveis (POYS) que el PSPV va rebutjar en ple en Diputació. Promoguts pel Govern Provincial, Almassora podrà accedir a les ajudes per a realitzar millores en els nuclis platja i Santa Quitèria, per la qual cosa “consideraríem una pèrdua d’oportunitats que el PSPV es negara a adherir al nostre municipi a aquest programa pel fet d’haver rebutjat l’aprovació de les seues bases”.

En aquest sentit, ha considerat Luis Martínez, portaveu del Partit Popular a Almassora, “confiem que el vot favorable dau per Compromís el gener passat en el ple de la Diputació Provincial a aquestes ajudes siga suficient per a convèncer al seu soci de govern”. Máxime quan, tal com ha recordat Martínez, “qui serà l’alcaldessa a partir de 2018, Merche Galí, ha qualificat de “hipòcrita” la línia de subvencions que el regidor de Compromís i portaveu del partit en la institució provincial va confirmar al costat del PP”.

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) va publicar ahir l’aprovació definitiva d’aquestes bases que promou el Govern Provincial a les quals podran accedir tots els municipis, ja que aquells que superen els 20.000 habitants, com és el cas d’Almassora, podran accedir a aquesta línia de treball per a actuar en les pedanies o nuclis poblacionals disseminats. D’aquesta forma, Almassora pot accedir als POYS a través d’una obra o servei per nucli poblacional disseminat, com és el cas de la platja o Santa Quitèria, fins a un màxim de tres.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.