fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP lamenta l’absència de propostes per a Vinaròs en la visita de la Vicepresidenta de la Generalitat

El PP lamenta l’absència de propostes per a Vinaròs en la visita de la Vicepresidenta de la Generalitat

Els populars recorden que “després de 8 mesos de govern ja no és suficient el postureo”

El Partit Popular de Vinaròs mostra la seua decepció amb la visita de la vicepresidenta del Consell, assenyalant que el seu pas per la localitat s’ha configurat com un acte de màrqueting pensat únicament per a donar visibilitat a Mónica Oltra i no per a atendre les necessitats del municipi.

La pretensió de la vicepresidenta de, en el mateix dia, visitar quants més municipis millor, sense dedicar-los a cadascun d’ells el temps mínim que es requereix perquè se li puguen exposar les seues problemàtiques o conèixer com pretenen atendre-les des del Consell, evidencia que la prioritat d’aquesta visita no era el municipi de Vinaròs sinó ella mateixa.

Convocar als regidors de l’Ajuntament a una reunió la durada de la qual ha sigut de 5 minuts evidencia que l’únic interès que realment es tenia era el d’aconseguir una foto que permetera seguir aparentant que es fa alguna cosa quan la realitat és que en 8 mesos les grans i immediates promeses que es van fer per part dels quals avui governen Vinaròs i la Generalitat no es veuen per cap costat. Preteníem preguntar perquè el col·legi Jaume I que era de prioritat màxima ho han relegat per darrere de més de 30 col·legis, molts dels quals, tal com s’especifica en el llistat de la Generalitat, el seu alumnat està parcialment en barracons i no totalment com a pansa en el nostre. Preteníem preguntar pel pla d’industrialització que es va prometre per a Vinaròs en campanya electoral i que a dia d’avui no s’ha iniciat. Preteníem preguntar si es va a donar continuïtat a les gestions realitzades en la passada legislatura per a aconseguir situar a Vinaròs com a zona de pas dins dels circuits de creuers, la qual cosa suposaria un element dinamitzador del comerç, turisme i hostaleria. Preteníem preguntar pel desmantellament de l’oficina de l’IVAJ de la comarca del Baix Maestrat del que ens hem assabentat recentment. Preteníem preguntar respecte a la col·laboració per a poder avançar el desenvolupament de la residència de la tercera edat del municipi. I diem preteníem perquè lamentablement no se’ns ha donat opció a açò posat que el motiu de la visita no era Vinaròs, sinó Mónica Oltra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.