fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP reuneix en un desdejuni econòmic a Álvaro Nadal i Isabel Bonig a Castelló

El PP reuneix en un desdejuni econòmic a Álvaro Nadal i Isabel Bonig a Castelló

Durant l’acte s’ha parlat de temes relacionats amb la província i la comunitat com són l’atur, les exportacions o el FLA.

Aquest matí s’ha celebrat en l’hotel Mindoro de Castelló un desdejuni per a la premsa on han acudit la presidenta del PP a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, i el cap de l’Oficina Econòmica de la Moncloa, Álvaro Nadal, per parlar d’economia juntament amb altres càrrecs públics de la ciutat com Javier Moliner, president de la Diputació de Castelló i del PP de la província, i Vicent Sales, actual vicepresident de la Diputació. A més també han fet acte de presència els cap de llista al Congrés i Senat per la província, Miguel Barrachina i Salomé Pradas.

La ronda d’intervencions l’ha iniciat Moliner explicant que en les dades de l’última EPA es veu com ha disminuït l’atur i com “hem rebaixat la barrera psicològica dels 50.000 aturats” en la província de Castelló.

D’altra banda, Bonig ha iniciat la seua intervenció atacant a l’actual govern de la Generalitat, ha afirmat que “la senyora Oltra utilitza les rodes de premsa del Consell per a fer política barata, per a entretenir als valencians”. “Ara ha sigut amb el de l’Arquebisbe Cañizares però tot açò és una cortina de fum que utilitza per a tapar la seua falta de gestió”, ja que “no hi ha un sol inversor que haja vingut a la Comunitat i vulga invertir a causa de les polítiques actuals del Consell” ha sentenciat la lider dels populars valencians.

Finalment, el gruix de la xarrada ho ha ocupat Álvaro Nadal, qui ha afirmat que “tots els indicadors de la Comunitat Valenciana són els més positius d’Espanya”, per exemple “la Comunitat té un 7% de capacitat exportadora enfront del 0,2% nacional”.

“Estem creixent pel que produïm, venem i exportem i no per endeutar-nos” ha explicat el cap de l’Oficina Econòmica de la Moncloa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.