fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PPCS accelera en la recollida de signatures a la província perquè el Govern del PSOE atenga el sector ceràmic i frenar la destrucció d’ocupació

El PPCS accelera en la recollida de signatures a la província perquè el Govern del PSOE atenga el sector ceràmic i frenar la destrucció d’ocupació

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, explica que aquest dissabte la campanya de recollida de signatures se centrarà en Castelló, Vila-real, Almassora i Nules.

El Partit Popular de la província de Castelló accelera en la recollida de signatures perquè el Govern del PSOE atenga el sector ceràmic i frenar la destrucció d’ocupació en una indústria que en aquests moments té a més de 13.000 treballadors en ERTO i més de 1.000 persones han perdut la seua ocupació de manera definitiva.

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, explica que aquest dissabte la campanya de recollida de signatures se centrarà en Castelló, Vila-real, Almassora i Nules.

“En el PP continuarem treballant diàriament per a defensar el present i el futur de l’ocupació de la nostra província. Continuarem recollint signatures i a exigir respostes per part del Govern de Sánchez perquè el sector ceràmic és un pilar fonamental per a Castelló”, ressalta Marta Barrachina.

“No ens quedarem de braços plegats. En el PP hem demanat explicacions al Govern i la compareixença de la ministra d’Indústria al Senat i en el Congrés. Una ministra a la qual demanem explicacions durant Cevisama, la fira internacional ceràmica que tanca hui les seues portes i en la qual les empreses de Castelló han demostrat que segueixen a l’avantguarda mundial gràcies al seu treball i esforç. Però el sector ceràmic espanyol necessita suport per part del Govern amb ajudes directes i urgents, de la mateixa manera que tenen altres països de la Unió Europea des de fa molts mesos”, recorda la líder provincial del PP.

“Cal treballar des del rigor i la serietat perquè les necessitats de la província de Castelló i de la indústria ceràmica tinguen resposta amb mesures efectives per part del Govern. Només així es podrà salvar l’ocupació a la província”, explica Barrachina.

“S’aveïnen uns mesos clau per al taulell i per al sector ceràmic de la província en el seu conjunt. Empreses i sindicats venen advertint que la destrucció d’ocupació en el sector continuarà si no s’actua amb urgència. El Govern ha d’atendre la ceràmica abans que s’apague”, indica la líder provincial del PP.

“Sánchez va vindre a Castelló el passat 23 de novembre i va anunciar ajudes per al sector ceràmic de la província. No obstant això, l’única realitat és que han passat més de tres mesos d’aquest anunci i seguim sense conéixer quan arribaran les ajudes ni la quantitat que arribarà a la ceràmica”, alerta Barrachina. “El que sí que sabem és que els criteris d’accés a les ajudes són inaccessibles i les quantitats que contempla el Govern són insuficients. El PSOE no ha donat cap resposta a una indústria de la qual depenen milers de famílies. La província de Castelló s’està apagant mentre el Govern de Sánchez segueix sense fer res per a evitar-ho”, conclou la presidenta provincial del PP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.