fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PPCS accelera en la recollida de signatures a la prov铆ncia perqu猫 el Govern del PSOE atenga el sector cer脿mic i frenar la destrucci贸 d’ocupaci贸

El PPCS accelera en la recollida de signatures a la prov铆ncia perqu猫 el Govern del PSOE atenga el sector cer脿mic i frenar la destrucci贸 d’ocupaci贸

La presidenta provincial del Partit Popular de Castell贸, Marta Barrachina, explica que aquest dissabte la campanya de recollida de signatures se centrar脿 en Castell贸, Vila-real, Almassora i Nules.

El Partit Popular de la prov铆ncia de Castell贸 accelera en la recollida de signatures perqu猫 el Govern del PSOE atenga el sector cer脿mic i frenar la destrucci贸 d’ocupaci贸 en una ind煤stria que en aquests moments t茅 a m茅s de 13.000 treballadors en ERTO i m茅s de 1.000 persones han perdut la seua ocupaci贸 de manera definitiva.

La presidenta provincial del PP de Castell贸, Marta Barrachina, explica que aquest dissabte la campanya de recollida de signatures se centrar脿 en Castell贸, Vila-real, Almassora i Nules.

鈥淓n el PP continuarem treballant di脿riament per a defensar el present i el futur de l’ocupaci贸 de la nostra prov铆ncia. Continuarem recollint signatures i a exigir respostes per part del Govern de S谩nchez perqu猫 el sector cer脿mic 茅s un pilar fonamental per a Castell贸鈥, ressalta Marta Barrachina.

鈥淣o ens quedarem de bra莽os plegats. En el PP hem demanat explicacions al Govern i la compareixen莽a de la ministra d’Ind煤stria al Senat i en el Congr茅s. Una ministra a la qual demanem explicacions durant Cevisama, la fira internacional cer脿mica que tanca hui les seues portes i en la qual les empreses de Castell贸 han demostrat que segueixen a l’avantguarda mundial gr脿cies al seu treball i esfor莽. Per貌 el sector cer脿mic espanyol necessita suport per part del Govern amb ajudes directes i urgents, de la mateixa manera que tenen altres pa茂sos de la Uni贸 Europea des de fa molts mesos鈥, recorda la l铆der provincial del PP.

鈥淐al treballar des del rigor i la serietat perqu猫 les necessitats de la prov铆ncia de Castell贸 i de la ind煤stria cer脿mica tinguen resposta amb mesures efectives per part del Govern. Nom茅s aix铆 es podr脿 salvar l’ocupaci贸 a la prov铆ncia鈥, explica Barrachina.

鈥淪’ave茂nen uns mesos clau per al taulell i per al sector cer脿mic de la prov铆ncia en el seu conjunt. Empreses i sindicats venen advertint que la destrucci贸 d’ocupaci贸 en el sector continuar脿 si no s’actua amb urg猫ncia. El Govern ha d’atendre la cer脿mica abans que s’apague鈥, indica la l铆der provincial del PP.

鈥淪谩nchez va vindre a Castell贸 el passat 23 de novembre i va anunciar ajudes per al sector cer脿mic de la prov铆ncia. No obstant aix貌, l’煤nica realitat 茅s que han passat m茅s de tres mesos d’aquest anunci i seguim sense con茅ixer quan arribaran les ajudes ni la quantitat que arribar脿 a la cer脿mica鈥, alerta Barrachina. 鈥淓l que s铆 que sabem 茅s que els criteris d’acc茅s a les ajudes s贸n inaccessibles i les quantitats que contempla el Govern s贸n insuficients. El PSOE no ha donat cap resposta a una ind煤stria de la qual depenen milers de fam铆lies. La prov铆ncia de Castell贸 s’est脿 apagant mentre el Govern de S谩nchez segueix sense fer res per a evitar-ho鈥, conclou la presidenta provincial del PP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.