fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PSPV acusa a la Diputaci贸 d’excloure a Almassora de les inversions dels POYS

El PSPV acusa a la Diputaci贸 d’excloure a Almassora de les inversions dels POYS

El Grup Municipal Socialista d’Almassora ha lamentat la exclusi贸 dels Planes Provincials d’Obres i Serveis (POYS) dels pressupostos de la Diputaci贸 Provincial de Castell贸 a causa de la nova directriu que deixa fora de les ajudes als municipis de m茅s de 20.000 habitants, 鈥渆ls vuit que no estan governats pel Partit Popular鈥, segons la primera tinent d’alcalde, Merche Gal铆.

Gal铆 ha recordat al president de la Diputaci贸, Javier Moliner, que els ve茂ns d’Almassora tamb茅 contribueixen amb els seus impostos al finan莽ament de les infraestructures que afecten a la totalitat de la prov铆ncia, i aqueix gest hauria de veure’s recompensat amb una distribuci贸 m茅s equitativa d’inversions 鈥渁 les quals ara ja no podrem optar鈥.
Com Benicarl贸, Borriana, Castell贸, Onda, la Vall, Vila-real i Vinar貌s, els ciutadans d’Almassora tamb茅 es veuran privats dels beneficis comuns que ells impulsen amb els seus impostos. 鈥淭itllar de solidaritat la exclusi贸 de milers de ve茂ns 茅s hip貌crita i, a m茅s, propicia una bretxa entre els m茅s xicotets i els m茅s grans, en lloc de solucionar les difer猫ncies pr貌pies de la seua idiosincr脿sia鈥, ha considerat la portaveu socialista.
鈥淓l nostre m茅s en猫rgic rebuig a aquesta nova distribuci贸 de la inversi贸 provincial鈥, ha recalcat Merche Gal铆, 鈥渜ue no 茅s sin贸 la exclusi贸 de vuit municipis que sumen prop de 400.000 habitants i que curiosament no estan governats pel Partit Popular鈥. Segons les mateixes fonts, aquest fet torna a posar de manifest la vertadera rasadora amb el qual el PP mesura les seues ajudes i que dep猫n del color pol铆tic que ostente la vara de comandament en cada ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.