fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PSPV acusa a la Diputació d’excloure a Almassora de les inversions dels POYS

El PSPV acusa a la Diputació d’excloure a Almassora de les inversions dels POYS

El Grup Municipal Socialista d’Almassora ha lamentat la exclusió dels Planes Provincials d’Obres i Serveis (POYS) dels pressupostos de la Diputació Provincial de Castelló a causa de la nova directriu que deixa fora de les ajudes als municipis de més de 20.000 habitants, “els vuit que no estan governats pel Partit Popular”, segons la primera tinent d’alcalde, Merche Galí.

Galí ha recordat al president de la Diputació, Javier Moliner, que els veïns d’Almassora també contribueixen amb els seus impostos al finançament de les infraestructures que afecten a la totalitat de la província, i aqueix gest hauria de veure’s recompensat amb una distribució més equitativa d’inversions “a les quals ara ja no podrem optar”.
Com Benicarló, Borriana, Castelló, Onda, la Vall, Vila-real i Vinaròs, els ciutadans d’Almassora també es veuran privats dels beneficis comuns que ells impulsen amb els seus impostos. “Titllar de solidaritat la exclusió de milers de veïns és hipòcrita i, a més, propicia una bretxa entre els més xicotets i els més grans, en lloc de solucionar les diferències pròpies de la seua idiosincràsia”, ha considerat la portaveu socialista.
“El nostre més enèrgic rebuig a aquesta nova distribució de la inversió provincial”, ha recalcat Merche Galí, “que no és sinó la exclusió de vuit municipis que sumen prop de 400.000 habitants i que curiosament no estan governats pel Partit Popular”. Segons les mateixes fonts, aquest fet torna a posar de manifest la vertadera rasadora amb el qual el PP mesura les seues ajudes i que depèn del color polític que ostente la vara de comandament en cada ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.