fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els Populars de Castell贸 reivindiquen l’engegada d’una Estrat猫gia d’Emprenedoria que permeta “assessorar i facilitar aquesta modalitat d’ocupaci贸”

Els Populars de Castell贸 reivindiquen l’engegada d’una Estrat猫gia d’Emprenedoria que permeta “assessorar i facilitar aquesta modalitat d’ocupaci贸”

El Grup Municipal Popular recupera una s猫rie de mesures de foment de l’Emprenedoria, que s’emmarquen dins d’una estrat猫gia global atractiva i accessible als possibles emprenedors.

Els populars aposten per un assessorament efectiu, capa莽 de fomentar aquesta modalitat de creaci贸 d’ocupaci贸, la que lideren els qui decideixen fer el pas d’apostar per la seua pr貌pia idea de negoci.

La portaveu popular, Bego帽a Carrasco, manifesta: “La temporalitat en les contractacions segueix instaurada en el mercat laboral, hem d’abordar iniciatives pol铆tiques que contribu茂squen a crear ocupaci贸 estable. Pensem que apostar pels emprenedors 茅s una de les eixides. 脡s important estimular la creaci贸 d’ocupaci贸 en una ciutat en la qual encara avui m茅s de 16.100 persones segueixen en l’atur. La creaci贸 d’ocupaci贸 茅s la millor de les pol铆tiques socials”.

“Des del GMP proposem dotar a l’脌rea de Promoci贸 Econ貌mica i d’Ocupaci贸 d’un servei integral de suport i est铆mul als emprenedors, tant de base innovadora com de base tradicional”, planteja Carrasco.

De la mateixa manera, els populars proposen crear una finestreta 煤nica de suport a l’emprenedor que reunisca tota la informaci贸 que necessita un futur empresari per a engegar el seu projecte. “Una eina 煤til i fiable que decidisca als castellonencs a fer el pas definitiu per a emprendre el seu propi negoci”.

La portaveu popular, Bego帽a Carrasco, apunta que dins d’aquesta Estrat猫gia d’Emprenedoria tamb茅 seria interessant establir una coordinaci贸 entre els diversos agents especialitzats en emprenedoria com s贸n el CIES, CEEI, ESPAITEC, Castell贸 Empr猫n o la Cambra de comer莽, entre altres.

En aquesta l铆nia, Carrasco insisteix en la necessitat d’establir estrat猫gies diferenciades i adaptades al foment de l’emprenedoria en els diferents sectors clau per a l’ocupaci贸 local com s贸n els sectors agr铆cola, pesquer, tur铆stic o industrial.

“Des del Grup Municipal Popular recolzem qualsevol iniciativa que tinga a veure amb el foment de l’ocupaci贸, per a莽貌 constrenyem al bipartit al fet que inicie com m茅s prompte millor les contractacions del programa Jornals de Vila”. Cal recordar que la regidora d’Impuls de l’Activitat Econ貌mica, Patr铆cia Porta, va anunciar el seu inici per al dia 3 d’octubre.

Els populars recorden que el programa Jornals de Vila emprar脿, durant sis mesos, a 43 persones en reg d’exclusi贸 social i “malgrat que contribuir脿 a alleujar a les economies familiars m茅s desfavorides, no ser脿 suficient per a frenar la desocupaci贸 a Castell贸. Per a莽貌, vam seguir reclamant iniciatives municipals capaces de crear ocupaci贸 estable i durador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.