fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Francisco Toledo insta a la comunitat portuària a unir forces en interessos comuns

Francisco Toledo insta a la comunitat portuària a unir forces en interessos comuns

El patronat de la Fundació PortCastelló aprova per unanimitat reorientar l’entitat i potenciar la seua labor de promoció del port

Rellançar la Fundació PortCastelló i convertir-la en el millor aliat de la comunitat portuària. Aqueix és un dels objectius que s’ha marcat el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, i que ha transmés al patronat de la Fundació PortCastelló, els membres de la qual han aprovat per unanimitat en la seua última reunió les noves mesures per a impulsar l’entitat.

Francisco Toledo ha afirmat que “la Fundació estava en situació llanguent en haver entrat en una rutina que poc aportava a les seues finalitats fundacionals, que són la promoció comercial del port”. Toledo ha exposat al patronat la necessitat de “redefinir el paper que ha de jugar la Fundació perquè es convertisca en un instrument clau per als sectors productius de Castelló”.

Els patrons de la Fundació han avalat les primeres mesures dutes a terme en la Fundació, tals com la reestructuració del personal, el pla de treball, el pressupost i la ubicació. “Hem de contemplar el 2016 com un any de transició entre el que va ser i serà l’entitat”, ha indicat Toledo.

Per açò, entre els seus pròxims objectius s’han marcat la captació de “massa social”, és a dir, ampliar el nombre de patrons, entitats socials i col·laboradors de la Fundació. Francisco Toledo ha assenyalat la importància de “involucrar-se en aquest moment històric”.

En aquesta línia, recentment s’ha mantingut una reunió de treball amb representants de la comunitat portuària en la qual han participat el director del port, Roberto Arzo i el gerent de la Fundació, Miguel Rojo. “Els hem transmés la necessitat d’unir forces en interessos i projectes comuns i establir un espai de treball i decisió conjunta”, ha explicat Toledo. “La Fundació té sentit si la comunitat portuària s’involucra en ella” i ha posat com a models d’èxit Uniport a Bilbao o Apport a Tarragona.

S’ha tractat d’una primera trobada en el qual l’Autoritat Portuària ha manifestat la importància de “disposar d’un fòrum on es planifique de manera conjunta qüestions que ens importen i ens afecten a tots sota una estratègia comuna: l’impuls del port i l’augment dels seus tràfics”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.