fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Francisco Toledo insta a la comunitat portu脿ria a unir forces en interessos comuns

Francisco Toledo insta a la comunitat portu脿ria a unir forces en interessos comuns

El patronat de la Fundaci贸 PortCastell贸 aprova per unanimitat reorientar l’entitat i potenciar la seua labor de promoci贸 del port

Rellan莽ar la Fundaci贸 PortCastell贸 i convertir-la en el millor aliat de la comunitat portu脿ria. Aqueix 茅s un dels objectius que s’ha marcat el president de l’Autoritat Portu脿ria de Castell贸, Francisco Toledo, i que ha transm茅s al patronat de la Fundaci贸 PortCastell贸, els membres de la qual han aprovat per unanimitat en la seua 煤ltima reuni贸 les noves mesures per a impulsar l’entitat.

Francisco Toledo ha afirmat que “la Fundaci贸 estava en situaci贸 llanguent en haver entrat en una rutina que poc aportava a les seues finalitats fundacionals, que s贸n la promoci贸 comercial del port”. Toledo ha exposat al patronat la necessitat de “redefinir el paper que ha de jugar la Fundaci贸 perqu猫 es convertisca en un instrument clau per als sectors productius de Castell贸”.

Els patrons de la Fundaci贸 han avalat les primeres mesures dutes a terme en la Fundaci贸, tals com la reestructuraci贸 del personal, el pla de treball, el pressupost i la ubicaci贸. “Hem de contemplar el 2016 com un any de transici贸 entre el que va ser i ser脿 l’entitat”, ha indicat Toledo.

Per a莽貌, entre els seus pr貌xims objectius s’han marcat la captaci贸 de “massa social”, 茅s a dir, ampliar el nombre de patrons, entitats socials i col路laboradors de la Fundaci贸. Francisco Toledo ha assenyalat la import脿ncia de “involucrar-se en aquest moment hist貌ric”.

En aquesta l铆nia, recentment s’ha mantingut una reuni贸 de treball amb representants de la comunitat portu脿ria en la qual han participat el director del port, Roberto Arzo i el gerent de la Fundaci贸, Miguel Rojo. “Els hem transm茅s la necessitat d’unir forces en interessos i projectes comuns i establir un espai de treball i decisi贸 conjunta”, ha explicat Toledo. “La Fundaci贸 t茅 sentit si la comunitat portu脿ria s’involucra en ella” i ha posat com a models d’猫xit Uniport a Bilbao o Apport a Tarragona.

S’ha tractat d’una primera trobada en el qual l’Autoritat Portu脿ria ha manifestat la import脿ncia de “disposar d’un f貌rum on es planifique de manera conjunta q眉estions que ens importen i ens afecten a tots sota una estrat猫gia comuna: l’impuls del port i l’augment dels seus tr脿fics”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.