fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

García eleva a ple 132.000 euros en factures pendents de pagament de l’exercici 2015 a l’Alcora

García eleva a ple 132.000 euros en factures pendents de pagament de l’exercici 2015 a l’Alcora

El nou reconeixement extrajudicial s’acompanya d’informes en contra de la intervenció municipal de l’Alcora i se sumisca als 221.000 aprovats al febrer.

El govern de l’Alcora elevarà al ple ordinari del mes de març un segon paquet de factures per import de 132.292,50 euros que, corresponents a l’exercici 2015, que no van ser pagades el passat any.

Serà el segon reconeixement extrajudicial de crèdits que sumeix el tripartit en el govern en sol tres mesos, ja que el passat mes de febrer anaren 221.000 euros de factures pendents de pagament les que l’alcalde de Compromís, Víctor García, va presentar al ple per a poder pagar-les.

“Durant quatre anys hem estat treballant durament per a generar estalvis a la hisenda local, aplicant una gestió rigorosa i austera al capdavant de l’administració municipal perquè en sol 9 mesos, tres partits que han sumat els seus vots per a ocupar l’alcaldia comencen a malbaratar”. Ho fan, tal com ha declarat la regidora del PP en l’Ajuntament de l’Alcora, Merche Mallol, “aplicant una política de malbaratament que es tradueix que en el segon semestre de l’any es van aprovar despeses que no tenien la deguda reserva de crèdit”.

És a dir, “l’alcalde incompleix la primera regla de qualsevol economia domèstica, la de no gastar si no hi ha diners per a pagar”. “I ho ha fet de forma reiterada”. Al febrer García, recolzat per PSPV i el regidor del Grup de No Adscrits va aprovar un muntant de 221.000 euros corresponents a factures que malgrat ser consignades en 2015 no van ser pagades en el passat any. “Solament un mes després, al març, ens presenten 132.292,50 euros d’un altre muntant de factures que tampoc van ser pagades el passat any”.

En conjunt, l’Alcora abonarà solament en tres mesos més de 350.000 euros de serveis, compres i recursos que, com les butaques del despatx de l’alcalde, “es van autoritzar sense que hi hagueren fons per a pagar-les”. “Una mostra de la política econòmica que ha arribat de mans del canvi de govern: enfront de la responsabilitat i austeritat en la gestió dels fons de tots els veïns, el malbaratament i malgaste de tres partits que cerquen el protagonisme a colp de butxaca encara que no disposen de diners líquids per a poder fer front a la despesa”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.