fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Garc铆a eleva a ple 132.000 euros en factures pendents de pagament de l’exercici 2015 a l’Alcora

Garc铆a eleva a ple 132.000 euros en factures pendents de pagament de l’exercici 2015 a l’Alcora

El nou reconeixement extrajudicial s’acompanya d’informes en contra de la intervenci贸 municipal de l’Alcora i se sumisca als 221.000 aprovats al febrer.

El govern de l’Alcora elevar脿 al ple ordinari del mes de mar莽 un segon paquet de factures per import de 132.292,50 euros que, corresponents a l’exercici 2015, que no van ser pagades el passat any.

Ser脿 el segon reconeixement extrajudicial de cr猫dits que sumeix el tripartit en el govern en sol tres mesos, ja que el passat mes de febrer anaren 221.000 euros de factures pendents de pagament les que l’alcalde de Comprom铆s, V铆ctor Garc铆a, va presentar al ple per a poder pagar-les.

“Durant quatre anys hem estat treballant durament per a generar estalvis a la hisenda local, aplicant una gesti贸 rigorosa i austera al capdavant de l’administraci贸 municipal perqu猫 en sol 9 mesos, tres partits que han sumat els seus vots per a ocupar l’alcaldia comencen a malbaratar”. Ho fan, tal com ha declarat la regidora del PP en l’Ajuntament de l’Alcora, Merche Mallol, “aplicant una pol铆tica de malbaratament que es tradueix que en el segon semestre de l’any es van aprovar despeses que no tenien la deguda reserva de cr猫dit”.

脡s a dir, “l’alcalde incompleix la primera regla de qualsevol economia dom猫stica, la de no gastar si no hi ha diners per a pagar”. “I ho ha fet de forma reiterada”. Al febrer Garc铆a, recolzat per PSPV i el regidor del Grup de No Adscrits va aprovar un muntant de 221.000 euros corresponents a factures que malgrat ser consignades en 2015 no van ser pagades en el passat any. “Solament un mes despr茅s, al mar莽, ens presenten 132.292,50 euros d’un altre muntant de factures que tampoc van ser pagades el passat any”.

En conjunt, l’Alcora abonar脿 solament en tres mesos m茅s de 350.000 euros de serveis, compres i recursos que, com les butaques del despatx de l’alcalde, “es van autoritzar sense que hi hagueren fons per a pagar-les”. “Una mostra de la pol铆tica econ貌mica que ha arribat de mans del canvi de govern: enfront de la responsabilitat i austeritat en la gesti贸 dels fons de tots els ve茂ns, el malbaratament i malgaste de tres partits que cerquen el protagonisme a colp de butxaca encara que no disposen de diners l铆quids per a poder fer front a la despesa”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.