fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Julià anima a tots els castellonencs “a participar de la festa de la democràcia malgrat el cansament”

Julià anima a tots els castellonencs “a participar de la festa de la democràcia malgrat el cansament”

La candidata de Cs ha expressat que “si el centre no se centra, els extrems decidixen per tu”.

La candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés per Castelló, Sandra Julià, ha exercit aquest matí el seu dret a vot a les 11.30 hores en el CEIP Avel•lí Corma de Moncofa. En eixir, ha animat a tots els castellonencs “a fer el mateix, al fet que participen de la jornada electoral, a participar d’aquesta festa de la Democràcia que és el que signifiquen les urnes i fer-ho lliure i voluntàriament, sense coaccions però sense quedar-se a casa tampoc”.

Així mateix, Sandra Julià ha insistit “a fer ús del dret que tenim a triar als nostres representants en el Congrés per a poder continuar defensant els interessos de Castelló i del conjunt d’Espanya”. Ha traslladat que és coneixedora “de la desafecció amb la classe política i de la preocupació de les persones pel bloqueig del país”, així que ha indicat que “si el centre no se centra, els extrems decidixen per tu”.

No obstant això, Julià ha conclòs que “siga quin siga el resultat de hui hem de respectar la voluntat dels ciutadans i entre tots, des de la posició que ens encomanen, ajudar tots per a posar Castelló i Espanya en marxa”.

Per part seua, el candidat de Cs al Senat, Francisco Vicent, ha votat a les 10.00 hores en el parvulari de Les Alqueries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.