fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 confirma el seu lideratge en transpar猫ncia i modernitzaci贸 en ser nominada als premis CIONET 2018

La Diputaci贸 confirma el seu lideratge en transpar猫ncia i modernitzaci贸 en ser nominada als premis CIONET 2018

Els criteris de transpar猫ncia i governan莽a participativa formen part transversal del funcionament diari del Govern Provincial.

L’aposta de la Diputaci贸 de Castell贸 per una cont铆nua modernitzaci贸 a trav茅s de criteris d’innovaci贸 p煤blica i transpar猫ncia li ha portat a ser reconeguda amb la nominaci贸 als premis nacionals CIONET en la categoria de sector p煤blic. Es tracta d’un reconeixement que fa aquesta re que engloba la comunitat m茅s gran de l铆ders tecnol貌gics d’Europa i Llatinoam猫rica amb m茅s de 7.000 professionals a l’esfor莽 de la Diputaci贸 per introduir en el seu funcionament diari multitud de criteris de transpar猫ncia i Govern Obert que li permeten acostar m茅s la seua gesti贸 tant als ajuntaments com als ciutadans.

Aix铆 ho ha explicat el diputat de Modernitzaci贸, Luis Mart铆nez, qui ha assenyalat que “des de la creaci贸 del departament de Modernitzaci贸 i Innovaci贸 P煤blica en 2013 hem aconseguit fer de l’estalvi de temps i recursos una constant gr脿cies a aplicar la modernitzaci贸 als nostres processos productius. Ara la relaci贸 tant d’ajuntaments com a empreses o ciutadans amb la instituci贸 provincial 茅s m茅s r脿pida, propera i efica莽, i en bona part es deu a aquesta modernitzaci贸 i aposta per la transpar猫ncia i Govern Obert que lidera el nostre president, Javier Moliner”.

Aix铆, Mart铆nez ha assenyalat que “la nominaci贸 a aquests premis 茅s ja en si un reconeixement al treball que s’est脿 fent per ser m茅s 煤tils als ciutadans”.

Entre les empreses seleccionades com a finalistes es troben Berg茅, BBVA, MAPFRE i Vodafone, i organitzacions com RTVE i el BCN Supercomputing Centre

Leave a Reply

Your email address will not be published.