fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació confirma el seu lideratge en transparència i modernització en ser nominada als premis CIONET 2018

La Diputació confirma el seu lideratge en transparència i modernització en ser nominada als premis CIONET 2018

Els criteris de transparència i governança participativa formen part transversal del funcionament diari del Govern Provincial.

L’aposta de la Diputació de Castelló per una contínua modernització a través de criteris d’innovació pública i transparència li ha portat a ser reconeguda amb la nominació als premis nacionals CIONET en la categoria de sector públic. Es tracta d’un reconeixement que fa aquesta re que engloba la comunitat més gran de líders tecnològics d’Europa i Llatinoamèrica amb més de 7.000 professionals a l’esforç de la Diputació per introduir en el seu funcionament diari multitud de criteris de transparència i Govern Obert que li permeten acostar més la seua gestió tant als ajuntaments com als ciutadans.

Així ho ha explicat el diputat de Modernització, Luis Martínez, qui ha assenyalat que “des de la creació del departament de Modernització i Innovació Pública en 2013 hem aconseguit fer de l’estalvi de temps i recursos una constant gràcies a aplicar la modernització als nostres processos productius. Ara la relació tant d’ajuntaments com a empreses o ciutadans amb la institució provincial és més ràpida, propera i eficaç, i en bona part es deu a aquesta modernització i aposta per la transparència i Govern Obert que lidera el nostre president, Javier Moliner”.

Així, Martínez ha assenyalat que “la nominació a aquests premis és ja en si un reconeixement al treball que s’està fent per ser més útils als ciutadans”.

Entre les empreses seleccionades com a finalistes es troben Bergé, BBVA, MAPFRE i Vodafone, i organitzacions com RTVE i el BCN Supercomputing Centre

Leave a Reply

Your email address will not be published.