fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 dedicar脿 100.000 euros per a ajudar a les fam铆lies amb problemes amb les factures energ猫tiques.

La Diputaci贸 de Castell贸 dedicar脿 100.000 euros per a ajudar a les fam铆lies amb problemes amb les factures energ猫tiques.

El Govern Provincial pret茅n millorar les condicions de vida especialment en els pobles xicotets de l’interior de Castell贸.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha renovat en 2016 el seu comprom铆s per a ajudar a les fam铆lies que pitjor ho estan passant en la prov铆ncia amb una important ampliaci贸 del seu pressupost en l’脿rea Social. Una de les grans apostes incloses enguany pel Govern Provincial en els seus pressupostos 茅s la d’ajudar a les fam铆lies m茅s desfavorides, per la qual cosa ha incl貌s una partida espec铆fica de 100.000 euros per a combatre la pobresa energ猫tica.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Elena Vicente-Ruiz: “Fem un important esfor莽 econ貌mic per a estar al costat de les fam铆lies que menys recursos tenen”[/pullquote]

D’aquesta manera, l’executiu presidit per Javier Moliner podr脿 ajudar especialment a les fam铆lies amb menys recursos de l’interior de la prov铆ncia a pagar les seues factures de llum i gas en els moments m茅s complicats de l’any. Aquesta iniciativa beneficiar脿 especialment a fam铆lies dels pobles m茅s xicotets de l’interior de la prov铆ncia, que 茅s on pateixen de forma m茅s intensa els rigors de l’hivern.

La diputada responsable de l’脿rea Social, Elena Vicent-Ruiz, ha explicat que “en la Diputaci贸 som conscients que hi ha moltes fam铆lies que tenen problemes i per a莽貌 fem un important esfor莽 econ貌mic en dotar de 100.000 euros una l铆nia d’ajudes per a estar al costat de les fam铆lies que menys recursos tenen”.

La Diputaci贸 de Castell贸 destinar脿 en els seus pressupostos de 2016 3.392.798 euros m茅s a iniciatives socials en elevar a 36.102.159 el cap铆tol social, que ja suposa el 27,7% del total dels comptes provincials. Augmenten les partides pressupost脿ries m茅s importants, com els 23,8 milions que destinar脿 a l’Hospital Provincial de Castell贸 (22,4 en 2015), o els m茅s de 3 milions d’euros que destinar脿 a l’educaci贸 especial i al centre d’acolliment en Penyeta Roja.

L’actuaci贸 de la Diputaci贸 en Acci贸 Social es tradueix en iniciatives com els 300.000 euros de la convocat貌ria p煤blica de subvencions a 150 associacions i entitats prestadores de serveis que treballen per la millora de les condicions de vida dels col路lectius m茅s vulnerables de la prov铆ncia. Una altra partida important es dedica al manteniment dels equips base de serveis socials que, amb 300.000 euros de la Diputaci贸, presten assist猫ncia a 107 municipis de la prov铆ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.