fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 fomenta la inclusi贸 de les persones amb discapacitat a trav茅s d’ajudes a 58 entitats provincials

La Diputaci贸 fomenta la inclusi贸 de les persones amb discapacitat a trav茅s d’ajudes a 58 entitats provincials

La Diputaci贸 refor莽a el tema de 2015 pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb el hashtag #provinciainclusiva

La Diputaci贸 de Castell贸 ha聽col路laborat amb un total de 58 associacions i entitats prestadores de serveis perqu猫 aquestes desenvolupen els seus programes de treball durant tot l’any amb tal fi. A aqueixa col路laboraci贸, estimada en 264.400 euros, se suma el servei de transport adaptat de viatgers en l’脿mbit supramunicipal prestat a persones amb discapacitat de la qual derive movilitat redu茂da, amb una aportaci贸 provincial de 66.000 euros.

La diputada d’Acci贸 Social, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que 鈥渆l treball de la Diputaci贸 amb les persones amb discapacitat 茅s de tot un any, no per un dia en concret. Encara aix铆, cree necessari al莽ar la veu en el dia internacional per a recordar que en la senda del desenvolupament i de les millores en la prov铆ncia no ens podem deixar a ning煤 pel cam铆, i hem de fomentar totes les condicions que garantisquen una millor inclusi贸 i acc茅s d’aquests castellonencs a tots els recursos i serveis鈥.

Per una #provinciainclusiva
Amb tal de col路laborar amb el tema del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat per a aquest 2015, ‘La inclusi贸 importa: acc茅s i apoderament per a persones amb tot tipus de capacitat’, la Diputaci贸 ha llan莽at a trav茅s dels seus perfils en xarxes socials, una imatge amb el missatge per una #provinciainclusiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.