fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castell贸 donar脿 a organitzacions socials els regals que rep l’equip de govern

L’Ajuntament de Castell贸 donar脿 a organitzacions socials els regals que rep l’equip de govern

Amparo Marco afirma que “s’ha obert un nou temps per a la pol铆tica, en el qual hem de dignificar el seu exercici i demostrar que estem ac铆 per a servir realment al ciutad脿”.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Castell贸 ha decidit no acceptar regals institucionals procedents de qualsevol entitat p煤blica o privada. D’aquesta forma, els regals que reben els regidors del Govern Municipal seran donats a organitzacions socials i organitzacions no governamentals sense 脿nim de lucre, tal com ha afirmat l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco.

Marco ha explicat que en les festes de Nadal 茅s tradicional l’intercanvi d’expressions de felicitat i bons auguris per al nou any, unes expressions que, de forma habitual, es transformen en el lliurament de regals als c脿rrecs institucionals i al personal al servei de l’Administraci贸 com a forma de gratitud als qui dediquen el seu temps al servei p煤blic.

“Des del Govern municipal de Castell贸 entenem que els regals que reben l’alcaldessa, les regidores i els regidors en funci贸 de l’exercici del seu c脿rrec, procedents de qualsevol entitat p煤blica o privada, s’han de considerar regals institucionals” ha indicat la primera edil. “Per a莽貌 tots els regidors del PSPV i Comprom铆s hem decidit no acceptar regals, excepte aquells estrictament protocol路laris, per la qual cosa tots els presents que es reben seran donats a organitzacions socials quan tinguen car脿cter perible, com 茅s el cas de les cistelles nadalenques o productes alimentosos. En el cas d’un altre tipus de regals, la Regidoria de Benestar Social rebr脿 les donacions i les distribuir脿 entre les ONG dedicades a l’atenci贸 a col路lectius vulnerables”.

L’alcaldessa ha enviat un escrit a tots els funcionaris municipals explicant aquesta decisi贸 i expressant el seu desig que “aquesta mesura que hem pres els responsables pol铆tics es fa莽a extensiva al personal funcionari perqu猫, a t铆tol personal i de forma volunt脿ria, se sumeix a aquest acord que des del Govern municipal volem implantar com a nova forma de relaci贸 amb la ciutadania”.

Aquesta mesura s’emmarca en la decisi贸 del Govern Local de gestionar la ciutat d’una forma m茅s oberta, participativa i transparent, una nova forma de govern que acabe amb la xarxa de privilegis establida durant d猫cades en la nostra ciutat, tal com ha explicat Marco. En aquest sentit, ha recordat altres mesures similars que s’han anat implantant com la cessi贸 a les associacions de les entrades que li corresponen a l’ajuntament per a assistir a espectacles i partits de futbol, la ren煤ncia als escortes i a la targeta de l’autopista, la reducci贸 de cinc a un dels cotxes oficials o la rebaixa del sou de tot l’equip de govern i els regidors.

L’alcaldessa ha concl貌s afirmant que “s’ha obert un nou temps per a la pol铆tica, en el qual hem de dignificar el seu exercici i demostrar que estem ac铆 per a servir realment al ciutad脿”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.