fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco diu que es mobilitzaran recursos municipals de Castell贸 per a la regeneraci贸 social i econ貌mica del grup Perpetu Socors

Marco diu que es mobilitzaran recursos municipals de Castell贸 per a la regeneraci贸 social i econ貌mica del grup Perpetu Socors

El projecte busca promoure noves oportunitats per al barri.

El Govern municipal de Castell贸 ha acordat desenvolupar un conjunt d’accions espec铆fiques per a impulsar la regeneraci贸 social i econ貌mica del grup Perpetu Socors. Les actuacions tindran una traject貌ria transversal i abastaran tots aquells aspectes relacionats amb la millora integral del barri, amb especial incid猫ncia en els 脿mbits m茅s lligats a la qualitat de vida: educaci贸, benestar social i ocupaci贸.

L’equip de govern va analitzar en la seua 煤ltima reuni贸 la situaci贸 del barri despr茅s de l’incendi registrat en un transformador el猫ctric que subministra energia a l’enllumenat p煤blic. El Govern municipal ha ressaltat la necessitat de promoure mesures per a generar noves oportunitats per a les persones residents en el barri despr茅s dels d猫ficits acumulats en els governs anteriors.

“El problema de l’enllumenat ja s’ha solucionat i ara el que toca 茅s escometre un projecte de contingut social que ajude al fet que el barri ressorgisca. Ser脿 un treball llarg, d’a莽貌 hem de ser conscients, per貌 el Govern municipal es compromet a donar suport a este projecte, amb els recursos que siguen necessaris”, apunta l’alcaldessa, Amparo Marco.

La iniciativa ser脿 desenvolupada de forma conjunta per les diverses regidories amb compet猫ncies, que es coordinaran per a elaborar i planificar el conjunt d’accions que integraran este projecte d’intervenci贸 social en la zona. De fet, responsables t猫cnics municipals han mantingut esta setmana les primeres reunions de treball per a abordar les l铆nies dels treballs que es desenvoluparan a curt i mig termini.

Des del Govern municipal de Castell贸 es vol incidir en la complexitat de la situaci贸 social existent en el barri del Perpetu Socors, que s’ha accentuat despr茅s de la falta d’inversions i d’atenci贸 per part de les diverses administracions durant les dues 煤ltimes d猫cades. En eixe sentit, es fa una crida a la col路laboraci贸 ve茂nal per a aconseguir que “el projecte tire endavant i el Perpetu Socors tinga el futur que es mereix”.

El Govern municipal insta a la resta de grups municipals a “sumar-se i col路laborar per a aconseguir un major equilibre social i econ貌mic del grup perif猫ric, i, d’altra banda, a deixar de costat la temptaci贸 d’instrumentalitzar i polititzar la situaci贸 en un barri vulnerable”. “Les ve茂nes i ve茂ns del Perpetu Socors es mereixen que l’Ajuntament de Castell贸 els oferisca tota la col路laboraci贸 i l’ajuda necess脿ria per a encarar un futur millor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.