fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marco diu que es mobilitzaran recursos municipals de Castelló per a la regeneració social i econòmica del grup Perpetu Socors

Marco diu que es mobilitzaran recursos municipals de Castelló per a la regeneració social i econòmica del grup Perpetu Socors

El projecte busca promoure noves oportunitats per al barri.

El Govern municipal de Castelló ha acordat desenvolupar un conjunt d’accions específiques per a impulsar la regeneració social i econòmica del grup Perpetu Socors. Les actuacions tindran una trajectòria transversal i abastaran tots aquells aspectes relacionats amb la millora integral del barri, amb especial incidència en els àmbits més lligats a la qualitat de vida: educació, benestar social i ocupació.

L’equip de govern va analitzar en la seua última reunió la situació del barri després de l’incendi registrat en un transformador elèctric que subministra energia a l’enllumenat públic. El Govern municipal ha ressaltat la necessitat de promoure mesures per a generar noves oportunitats per a les persones residents en el barri després dels dèficits acumulats en els governs anteriors.

“El problema de l’enllumenat ja s’ha solucionat i ara el que toca és escometre un projecte de contingut social que ajude al fet que el barri ressorgisca. Serà un treball llarg, d’açò hem de ser conscients, però el Govern municipal es compromet a donar suport a este projecte, amb els recursos que siguen necessaris”, apunta l’alcaldessa, Amparo Marco.

La iniciativa serà desenvolupada de forma conjunta per les diverses regidories amb competències, que es coordinaran per a elaborar i planificar el conjunt d’accions que integraran este projecte d’intervenció social en la zona. De fet, responsables tècnics municipals han mantingut esta setmana les primeres reunions de treball per a abordar les línies dels treballs que es desenvoluparan a curt i mig termini.

Des del Govern municipal de Castelló es vol incidir en la complexitat de la situació social existent en el barri del Perpetu Socors, que s’ha accentuat després de la falta d’inversions i d’atenció per part de les diverses administracions durant les dues últimes dècades. En eixe sentit, es fa una crida a la col·laboració veïnal per a aconseguir que “el projecte tire endavant i el Perpetu Socors tinga el futur que es mereix”.

El Govern municipal insta a la resta de grups municipals a “sumar-se i col·laborar per a aconseguir un major equilibre social i econòmic del grup perifèric, i, d’altra banda, a deixar de costat la temptació d’instrumentalitzar i polititzar la situació en un barri vulnerable”. “Les veïnes i veïns del Perpetu Socors es mereixen que l’Ajuntament de Castelló els oferisca tota la col·laboració i l’ajuda necessària per a encarar un futur millor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.