fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marta Barrachina es converteix amb el 96,8% dels vots en la primera dona que presideix el PPCS i es compromet a “canviar els despatxos pel carrer”

Marta Barrachina es converteix amb el 96,8% dels vots en la primera dona que presideix el PPCS i es compromet a “canviar els despatxos pel carrer”

La nova presidenta del Partit Popular de la província de Castelló ha iniciat la seua intervenció recordant als 728 castellonencs que han mort a conseqüència de la Covid-19.

“El Partit Popular ha tornat. Mil gràcies a tots per la confiança, per compartir el projecte de renovació i il·lusió que avui emprenem i que tinc l’honor de liderar”. Aquestes han estat les primeres paraules de la nova presidenta del Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, que avui ha estat proclamada en el transcurs del XV Congrés Provincial del PPCS celebrat en la Cambra de Comerç de Castelló amb el 96,8% dels vots, i en la qual ha estat abrigallada pel secretari general del Partit Popular, Teodoro García Egea; la secretària general del PPCV, Eva Ortiz; i els presidents del PP de les províncies d’Alacant i València, Carlos Mazón i Vicente Mompó, respectivament, així com per la presidenta del PP de la capital del Túria, María José Catalá, entre altres càrrecs orgànics i institucionals dels Populars.

Les primeres paraules de Marta Barrachina han estat per a recordar als 728 castellonencs que han mort víctimes de l’epidèmia de Covid-19, “728 famílies que han vist truncat el seu futur, que han perdut a un ser estimat. El nostre record a tots ells, als seus familiars i amics. Mai us oblidarem”.

Marta Barrachina ha escrit avui una nova pàgina en la història del Partit Popular de la província de Castelló, ja que s’ha convertit en la primera dona a ocupar la màxima responsabilitat en l’organigrama, un repte que assumeix amb el compromís de “lliurar-me en cos i ànima per a retornar al nostre partit a les cotes més altes. I ho farem de baix a dalt. Des del carrer, al costat dels castellonencs. Amb proximitat, amb llibertat i des del cor.
La política que només el PP sap fer”, ha subratllat.

En aquest sentit, la nova presidenta del PPCS ha remarcat que la seva estratègia de cara als dos pròxims anys, per a recuperar la confiança dels castellonencs se centrarà en “construir al costat de vosaltres un Partit Popular que canviï els despatxos pel carrer. El mateix carrer que recorren els castellonencs cada matí quan s’aixequen d’hora per a anar a treballar. El mateix carrer que transiten cada dia milers de famílies per a portar als seus fills al col·legi que lliurement vulguin triar. El mateix carrer per la qual passegen els milers de joves carregats de somnis a la recerca d’un futur millor, més ple d’oportunitats, que ara mateix no troben. El mateix carrer en la qual els nostres majors comparteixen xerrades i trobades després d’una vida de sacrifici per a aixecar la gran província que som i tenim”.

ALLIBERAR ELS CASTELLONENCS

La nova presidenta del Partit Popular ha explicat que el treball del PPCS se centrarà en “alliberar els castellonencs de les arpes de l’esquerra”. “N’hi ha prou d’imposicions, enfront d’elles defensarem la llibertat; n’hi ha prou de sectarismes, enfront d’ells demanarem respecte; n’hi ha prou de divisions, n’hi ha prou de prohibicions. N’hi ha prou que l’esquerra socialcomunista ens diga el que hem de fer, i que ens imposin el que està bé i el que està malament. Llibertat. Ningú millor que nosaltres per a saber el que volem ser i com volem aconseguir-ho”, ha relatat.

Així mateix, també ha apel·lat a l’orgull de ser del Partit Popular. “N’hi ha prou d’ajupir el cap. N’hi ha prou d’amagar-nos. N’hi ha prou de permetre que l’esquerra taque el nostre honor i el dels nostres militants. Que embruten la nostra marca”, ha insistit, i ha animat als militants a passar a l’acció: “És l’hora d’aixecar-nos del sofà del psicoanàlisis en el qual tan hàbilment ens ha fet caure l’esquerra per a afeblir-nos, per a acomplexar-nos amb l’única fi de treure’ns de les institucions”.

“Les nostres sigles s’honren amb el nostre treball i els nostres resultats. El Partit Popular es defensa aferrissadament”, ha rematat, defensant que la província de Castelló tornarà a ser “el graner de vots” perquè “Pablo Casado siga el president que necessiten els espanyols”.

Marta Barrachina ha contraposat la gestió del Partit Popular enfront del balanç que llancen els governs de l’esquerra, amb “més de 45.000 persones de la província de Castelló que estan sense ocupació i els més de 19.000 castellonencs que ni tan sols tenen dret a subsidi”. També ha lamentat que “siguem la província amb les llistes d’espera més llargues, de gairebé 7 mesos per a una operació, i on s’han desmantellat hospitals que eren referents, com l’Hospital Provincial”. Així mateix, ha criticat que els socialistes hagen deixat a Castelló sense AVE o sense els Rodalia a Vinaròs, que no s’executen els espigons en els municipis de costa o que “els únics quilòmetres de carreteres que s’estan construint ara mateix a la província són els que el PP va deixar aprovats l’any 2018”, mentre tampoc s’han construït més places de residències per a majors ni està arribant l’Ingrés Mínim Vital als castellonencs.

“Aquest és el panorama que ha portat l’esquerra a aquesta província. Molt d’autobombo, molta propaganda, però darrere de tot això només hi ha desesperació, misèria i un empobriment sense precedents dels castellonencs”, ha declarat. “Contra tot això lluitarem des del Partit Popular. Contra les cues de la fam. Contra l’atur. Contra les imposicions ideològiques. Contra el sectarisme”, ha assegurat, perquè “els castellonencs no volen ajudes, volen treballar. Volen guanyar-se la vida dignament”.

“Des d’avui treballarem per a recuperar la seua confiança. Farem que el nostre partit cresca a la província, generarem il·lusió. Treballarem per la reunificació del centre dreta al voltant del Partit Popular… perquè els que un dia se’n van anar, tornen amb la convicció que val la pena tornar”, ha conclòs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.