fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Pérez Macián sol·licita al regidor de Transparència que “exercisca com a tal i ens facilite l’expedient del Pla plagiat”

Pérez Macián sol·licita al regidor de Transparència que “exercisca com a tal i ens facilite l’expedient del Pla plagiat”

El Grup Popular critica el silenci del vicealcalde davant “el segrest de la documentació per part de la regidora de Turisme”.

El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Juan José Pérez Macián, ha demanat avui al regidor responsable de l’àrea de Transparència, Enric Nomdedéu, que “exercisca com a tal i ens facilite l’expedient de contractació del Pla de Turisme plagiat que té segrestat la regidora socialista Patrícia Porta”.

Els populars consideren “molt greu” que “després de tres dies encara no ens hagen facilitat l’expedient d’un Pla que ha costat més de 17.000 euros a l’Ajuntament” pel que insten a Enric Nomdedéu a “fer honor a una de les seues competències i ser transparent facilitant-nos la documentació”.

Així mateix, Pérez Macián qualifica de “sorprenent que a més de la socialista Patrícia Porta, el vicealcalde nacionalista mantinga un silenci absolut respecte a aquesta ocultació d’informació”.

El portaveu adjunt del Grup Popular insisteix en la necessitat de “aclarir com més prompte millor aquest assumpte perquè cada dia que passa creixen les nostres sospites i els castellonencs tenen dret a conéixer tots els detalls d’un frau que ens anava a costar 17.000 euros si no és perquè el Grup Popular ho va destapar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.