fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sorlí (Compromís) pregunta al Congrés pel possible tancament del tren de rodalia per les obres de l’AVE

Sorlí (Compromís) pregunta al Congrés pel possible tancament del tren de rodalia per les obres de l’AVE

La diputada al Congrés dels Diputats per Compromís, Marta Sorlí, s’ha adreçat per primera vegada.

La diputada s’ha adreçat per preguntar sobre la possible decisió d‘Adif de parar temporalment el servei de rodalia que connecta Castelló amb València i molts altres municipis a causa de les obres del corredor del mediterrani.

Sorlí ha preguntat si s’ha fet un informe per determinar l’impacte que suposarà el tall de la connexió en les zones afectades i en cas que Adif optara per tancar temporalment el servei, en quina data es farà,quant de temps estaran sense línia la ciutadania i quina alternativa de transport públic es donarà.

La gaspatxera ha criticat durament que primer es van reduir els horaris i ara es baralla la possibilitat de tancar una línia ferroviària sense posar cap solució a les molèsties causades a  milers d’usuaris“.

Sorlí s’ha mostrat indignada davant la diferència en el tractament que reben els diferents territoris en matèria d’infraestructures: “pareix que a Madrid li importa que Castelló i els pobles del voltant queden aïllats”.

La valencianista ha recordat que en campanya electoral tots els partits que es presentaven per la circumscripció de Castelló es van comprometre a defensar unes infraestructures justes i dignes per a estes comarques i espera la mateixa unitat per demanar que s’agilitzen les obres i fer que el Ministeri de Foment pose una solucióal problema que s’està ocasionant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.