fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

24 xiquetes i xiquets aportaran la seua visi贸 ciutadana per al futur de Castell贸

24 xiquetes i xiquets aportaran la seua visi贸 ciutadana per al futur de Castell贸

Amparo Marco presideix el Consell de la Inf脿ncia i l’Adolesc猫ncia en el Sal贸 de Plens de l’Ajuntament.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha destacat hui “la voluntat de l’equip de govern de construir un Castell贸 m茅s amable per a tots comptant amb la participaci贸 de persones de totes les edats, tamb茅 dels m茅s xicotets, perqu猫 la nostra ciutat siga un espai on la gent, la ciutadania, siga feli莽 i visca millor”.

Marco ha fet estes declaracions en la presa de possessi贸 dels nous membres que han entrat a formar part del Consell Municipal de la Inf脿ncia i l’Adolesc猫ncia, 貌rgan compost per 24 xiquetes i xiquets que t茅 per objecte dinamitzar els processos que facen efectiu el dret dels menors a ser escoltats i que les seues opinions siguen tingudes en compte en l’activitat municipal.

Encara que la seua funci贸 茅s de car脿cter consultiu, l’alcaldessa ha manifestat que des de l’Ajuntament de Castell贸 “ens hem comprom茅s a incorporar la mirada de les xiquetes i els xiquets al disseny de la ciutat. Ho hem fet amb la creaci贸 del Consell Municipal de la Inf脿ncia i l’Adolesc猫ncia, als nous membres de la qual vull felicitar, i ho seguirem fent amb el reconeixement que suposa ser Ciutat Amiga de la Inf脿ncia per Unicef”.

Aix铆 mateix, Marco ha ressaltat que “vosaltres comptarem amb una ajuda extraordin脿ria, ja que estareu acompanyats pels vostres companys i companyes que us han antecedit en el c脿rrec per a poder comptar amb el seu assessorament i experi猫ncia”.

Com a fites m茅s importants del citat 貌rgan durant el curs 2017/2018 cal ressenyar l’elaboraci贸 del Pla de la Inf脿ncia de l’Adolesc猫ncia i la participaci贸 en l’Estrat猫gia Valenciana d’Inf脿ncia i Adolesc猫ncia, full de ruta de la Generalitat Valenciana entre 2019 i 2022 per a donar resposta a l’aplicaci贸 pr脿ctica dels drets dels xiquets, xiquetes i adolescents.

Tamb茅 cal subratllar el reconeixement que Unicef ha atorgat a Castell贸 amb el t铆tol de Ciutat Amiga de la Inf脿ncia i l’Adolesc猫ncia per la labor de l’Ajuntament per a liderar un proc茅s continu d’implementaci贸 de pol铆tiques i mesures encaminades a millorar el benestar de la inf脿ncia i l’adolesc猫ncia en la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.