fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

40 persones amb diversitat funcional es formen en creaci贸 d’empreses i neteja en dos nous cursos homologats del Servef a Vila-real

40 persones amb diversitat funcional es formen en creaci贸 d’empreses i neteja en dos nous cursos homologats del Servef a Vila-real

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, visita les sessions formatives, impulsades per la Fundaci贸 Caixa Rural i el servei valenci脿 d’Ocupaci贸, amb la col路laboraci贸 de l’Ajuntament de Vila-real.

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, ha visitat acompanyat del secretari de la Fundaci贸 Caixa Rural Vila-real, Josep Ramos, els 40 alumnes que participen en els cursos de formaci贸 dirigits a persones amb diversitat funcional, per a afavorir la seua inserci贸 laboral. Els cursos, impulsats pel Servef i la Fundaci贸 Caixa Rural Vila-real, amb la col路laboraci贸 de l’Ajuntament, s’imparteixen a la seu d’Efecte Vila-real, en dos vessants diferenciats: el sector de la neteja i la creaci贸 i gesti贸 de microempreses. En tots dos casos, els alumnes obtindran certificat del Servef.

“La formaci贸 茅s un dels pilars fonamentals en la lluita contra la desocupaci贸. En l’Ajuntament de Vila-real som molt conscients d’a莽貌, i per aix貌 hem redoblat esfor莽os en els 煤ltims anys amb els programes formatius d’ARA Treball o els tallers i escoles d’ocupaci贸. Estos cursos s’insereixen en esta mateixa l铆nia de treball, especialment enfocats a un col路lectiu amb el qual som particularment sensibles com 茅s el de les persones amb diversitat funcional”, assenyala Ochando.

El curs de Creaci贸 i gesti贸 de microempreses est脿 dirigit a facilitar als alumnes els coneixements necessaris per a gestionar i dirigir el seu propi negoci. En este cas, els participants s贸n 10 i la formaci贸 es perllongar脿 fins al mes d’abril, incloent-hi pr脿ctiques professionals no laborals en empreses. Pel que fa a la neteja, la formaci贸 est脿 inclosa dins dels programes dels certificats professionals de Neteja de superf铆cies i mobiliari en edificis i locals, amb l’objectiu de formar persones amb diversitat funcional d’una manera eminentment pr脿ctica. En este cas, s贸n 30 els alumnes que participen en el curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.