fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora combat la mosca de la fruita amb 370 paranys gratu茂ts per als agricultors

Almassora combat la mosca de la fruita amb 370 paranys gratu茂ts per als agricultors

El consistori ha instal路lat 290 dip貌sits i distribuir脿 la resta entre els propietaris que no disposen d’ells.

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Almassora ha instal路lat prop de 290 ‘mosquers’ en els arbres fruiters de major dimensi贸 del terme municipal. Els operaris contractats a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Municipal i els t猫cnics del servei municipal han pentinat l’horta per a situar聽estos聽paranys en els arbres que poden ser atacats per l’insecte.

Els propietaris d’espais barrats o de dif铆cil acc茅s, en els quals no ha sigut possible instal路lar els dip貌sits, podran arreplegar-los en l’Ajuntament d’Almassora, on encara hi ha 80 unitats disponibles. Els cultius en els quals聽este聽tractament 茅s aplicable s贸n els fruiters d’os, figueres, caquis, magranes i ra茂m de taula, aix铆 com els c铆trics de varietats molt primerenques.
El cost del material ascendeix a 1.324,40 euros, una quantitat que ha sigut sufragada al 50% per l’Ajuntament d’Almassora i per Conselleria d’Agricultura, a fi de combatre la plaga de la mosca de la fruita.

Este聽tractament preventiu 茅s gratu茂t per als agricultors i la seua aplicaci贸 茅s compatible amb les pr脿ctiques ecol貌giques i convencionals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.