fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora destinar脿 113.000 euros a la contractaci贸 de 12 persones aturades

Almassora destinar脿 113.000 euros a la contractaci贸 de 12 persones aturades

Els programes, dirigits a aturats de llarga durada i majors de 30 anys, contemplen contractes de sis mesos.

La Conselleria de Treball aprovar脿, en els pr貌xims dies, la contractaci贸 d’una dotzena de professionals en situaci贸 de desocupaci贸 a Almassora, a trav茅s dels programes EMCORD i EMPCORP del Servef. El Consell concedir脿 una subvenci贸 de 109.251,98 euros, una aportaci贸 que el consistori completar脿 fins a aconseguir els 112.802,30 euros amb els quals estan dotats estos dos plans.

Gr脿cies a estos fons, l’Ajuntament d’Almassora podr脿 donar treball durant sis mesos a vuit persones majors de 30 anys i a quatre persones aturades de llarga durada. Est脿 previst que la contractaci贸 puga formalitzar-se abans del 15 de desembre, per la qual cosa el Servef ha iniciat ja el proc茅s de derivaci贸 de candidats.

Els professionals realitzaran funcions d’ordenan莽a en instal路lacions municipals com l’Ateneu Jove, el Servei d’Informaci贸 i Atenci贸 Ciutadana (SIAC), el Centre de Formaci贸 o la Casa de la Cultura. Aquells el perfil professional dels quals encaixe amb les tasques de pe贸 assistiran al Servei Municipal de Manteniment i Log铆stica (SMML) en els treballs de neteja de camins i manteniment d’edificis p煤blics.

“Amb estos nous programes arribem als sectors de treballadors m茅s veterans i a aquells als quals la desocupaci贸 ha castigat durant m茅s temps”, ha assegurat l’edil d’ocupaci贸, Roger Beltr谩n, qui ha afegit que “el mig d’any de contractaci贸 els permetr脿 afermar l’experi猫ncia que adquiresquen en els diferents departaments, a m茅s de representar una significativa aportaci贸 econ貌mica”.

Cal recordar que el consistori tamb茅 incorporar脿 a quatre docents, un director i un auxiliar administratiu per activar els tallers d’ocupaci贸, promoguts pel Servef, d’Obra i Administraci贸, que el departament que dirigeix Beltr谩n engegar脿 abans de finals de 2017. Estos sis professionals col路laboraran en la formaci贸 dels 20 beneficiaris de tots dos tallers, els quals rebran un salari complementari als estudis durant l’any que dure el programa.

La iniciativa compta amb un pressupost de 560.590,20 euros, uns fons amb els quals el consistori preveu condicionar part de la Nau 2 del Centre de Formaci贸 a trav茅s dels treballs pr脿ctics dels alumnes d’Obra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.