fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora invertir脿 150.000 euros per a dotar d’enllumenat i evitar inundacions en el carrer Illes Columbretes

Almassora invertir脿 150.000 euros per a dotar d’enllumenat i evitar inundacions en el carrer Illes Columbretes

La redacci贸 del projecte, que millorar脿 l’accessibilitat, arrancar脿 el mes que ve.

El carrer Illes Columbretes de la platja d’Almassora ser脿 objecte d’una inversi贸 pr貌xima als 150.000 euros per a instal路lar enllumenat, evitar inundacions i garantir l’accessibilitat. El projecte s’executar脿 la pr貌xima tardor en el vial paral路lel a la platja de Benafel铆, un carrer c猫ntric del districte mar铆tim. Les obres milloraran la conducci贸 de pluvials per a acabar amb els problemes que registra la zona en temporada de pluges.

Els m茅s de 3,5 milions d’euros de romanents de tresoreria procedents de l’exercici 2015 permetran executar aquests treballs una vegada finalitzades per complet les obres del PAI Benafel铆, que han arribat a la seua fi a falta que el promotor ancore els fanals i la Policia Local distribu茂sca els senyals del tr脿fic. Els treballs afectaran a 150 metres de carrer que no compleixen la normativa que regeix el Pla General d’Ordenaci贸 Urbana (PGOU) d’Almassora.

L’edil d’Urbanisme, Carmina Martinavarro, ha confirmat que la vorera 茅s inexistent en una banda del carrer, mentre que en l’altre tram manca de les mesures 貌ptimes i presenta obstacles quant a accessibilitat. La nova intervenci贸 suplir脿 les manques perqu猫 harmonitze amb el conjunt del districte, segons aquesta part, i elimine tots els trams que presenten dificultats de circulaci贸 per a cadires de rodes o carros de beb猫, una de les premisses que executa el departament en totes obres o remodelacions de vies p煤bliques.

En la mateixa l铆nia, la regidora de Platges, Amaya G贸mez, ha indicat que 鈥渓a intervenci贸 en aquest tram central de la costa d’Almassora facilitar脿 el vessament superficial, a m茅s de continuar l’est猫tica de la urbanitzaci贸 amb arbrat鈥. Aix铆, el projecte aprofitar脿 la nova conducci贸 de pluvials per a millorar el drenatge amb embornals que ajuden a evacuar l’aigua de pluja en un punt que registra problemes quan es produeixen fortes precipitacions.

La intenci贸 dels t猫cnics municipals 茅s comen莽ar la redacci贸 del projecte a partir del pr貌xim mes de mar莽 per a poder traure-ho a licitaci贸 durant l’estiu. D’aquesta forma, acabada la temporada estival podrien comen莽ar els treballs, que molestarien a menys ve茂ns dels quals resideixen en aquesta zona en el tram central de l’any.

El ple municipal de mar莽 donar脿 llum verda a l’expedient de modificaci贸 de cr猫dits elaborat despr茅s de con猫ixer els romanents de tresoreria que van aflorar al tancament de l’exercici 2015 i que en el cas de l’Ajuntament d’Almassora ascendeixen a 3.500.564,41 euros. Aquesta suma tamb茅 permetr脿 afrontar els honoraris dels advocats que van defensar els interessos del consistori en el judici pel Pla Especial de Reserva de S貌l que va afectar a l’avinguda Generalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.