fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora sol路licita 150.000 euros a la Diputaci贸 per a reformar el carrer Sant Llu铆s

Almassora sol路licita 150.000 euros a la Diputaci贸 per a reformar el carrer Sant Llu铆s

El ple aprovar脿 el dilluns la petici贸 per a accedir als plans provincials.

El ple de l’Ajuntament d’Almassora sol路licitar脿 el dilluns a la Diputaci贸 de Castell贸 la inclusi贸 en el Pla de Cooperaci贸 Provincial d’Obres i Serveis del projecte per a reformar el carrer Sant Llu铆s. L’actuaci贸 est脿 valorada en 150.000 euros i afecta el tram compr猫s entre l’avinguda Jos茅 Ortiz i el carrer Sant Quit猫ria (l’Alcora), que incompleix la normativa d’accessibilitat.

La regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro, ha assenyalat que l’objectiu prioritari de l’actuaci贸 passa per “eliminar les barreres que impedeixen la mobilitat de les persones amb discapacitat, a m茅s d’afavorir el tr脿nsit de vianants i carros de beb猫 i aix铆 completar l’itinerari per als vianants accessible de l’entorn” en una superf铆cie aproximada de 1.500 metres quadrats.

El projecte redactat pels t猫cnics municipals inclou l’al莽at de vorada, voreres i ferm, l’excavaci贸 de rases i transport d’enderrocs, el subministrament dels materials i la pavimentaci贸 de les voreres. A m茅s, les obres aprofitarien per a executar embornals i escomeses a la xarxa de sanejament, arquetes i xarxa de reg i escocells i plantar arbrat. En 煤ltim terme, l’actuaci贸 inclou mobiliari i senyalitzaci贸 vi脿ria.

Martinavarro ha ressaltat el comprom铆s de l’equip de govern per transformar els trams de via p煤blica que incompleixen la normativa d’accessibilitat i prioritzar al transe眉nt enfront del tr脿fic rodat. En cas que la Diputaci贸 Provincial aprove la sol路licitud, l’execuci贸 d’estes obres “suposaran la integraci贸 del carrer Sant Llu铆s, en ple centre urb脿, dins de l’espai de renovaci贸 ja materialitzat”.

Este projecte segueix la l铆nia dels escomesos en el carrer Constituci贸, Darremur, Santa Quit猫ria, entorn de l’esgl茅sia de Sant Josep, la platja, Sant Jaume i el grup Corell en l’encreuament amb el carrer Boqueres, que est脿 en obres en l’actualitat. “El fet que la renovaci贸 de voreres siga de les actuacions m茅s demandades pel ve茂nat en cada edici贸 dels pressupostos participatius d贸na una idea de l’aband贸 que han acumulat les vies p煤bliques durant anys i de la preocupaci贸 que genera a la ciutadania”, ha indicat l’edil de l’脿rea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.