fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora sol路licita l’aprovaci贸 d’Educaci贸 per a iniciar les obres del trinquet municipal

Almassora sol路licita l’aprovaci贸 d’Educaci贸 per a iniciar les obres del trinquet municipal

Els antics vestuaris situats al costat del CEIP Errant Vilar seran derrocats durant les vacances escolars.

L’Ajuntament d’Almassora avan莽a en el projecte de construcci贸 del trinquet municipal, que estar脿 situat entre el CEIP Errant Vilar i els camps de futbol Les Boqueres. El consistori t茅 previst executar l’enderrocament de les estructures que albergaven los vestuaris, situades en el lateral del camp durant els mesos d’estiu, tal com va acordar l’edil d’Esports, Xavier Trenco, amb el director territorial d’Educaci贸, Robert Roig, i t猫cnics d’ambdues administracions, per tal d’ evitar mol猫sties en el centre educatiu.

Aix铆 doncs, l’Ajuntament ha rem猫s a la Conselleria d’Educaci贸 la documentaci贸 relativa al projecte i als treballs que es duran a terme en aquesta zona per a obtenir el benepl脿cit de l’administraci贸 auton貌mica a l’arrencada de les obres. El regidor delegat d’Esports tamb茅 s’ha reunit amb la direcci贸 del centre en dues ocasions, a fi de coordinar les activitats previstes per a l’estiu amb l’enderrocament.

Aquesta primera fase d’execuci贸 del projecte es dur脿 a terme mentre els t猫cnics d’Urbanisme finalitzen el disseny de l’estructura que albergar脿 la pista, les graderies i altres instal路lacions del trinquet municipal. Tal com ha informat Trenco, l’enderrocament dels antics vestuaris 鈥減ermetr脿 als arquitectes con猫ixer per avan莽at les caracter铆stiques del s貌l sobre el qual s’edificar脿 el trinquet, per la qual cosa podran adaptar el projecte a les possibilitats del terreny鈥.

L’equip d’Urbanisme i el regidor es reuniran en els pr貌xims dies amb els representants dels ‘pilotaris’ a fi de realitzar un seguiment del projecte i arreplegar els suggeriments dels esportistes. Aquests han participat en l’elecci贸 de la ubicaci贸 al costat dels camps de Les Boqueres, un empla莽ament que permetr脿 amortitzar serveis ja existents com ara neteja, consergeria o restauraci贸 i que els alumnes dels centres educatius propers utilitzen les instal路lacions.

Cal destacar que aquesta primera fase de l’obra inclour脿 tamb茅 la construcci贸 d’un magatzem que quedar脿 a la disposici贸 dels usuaris de les instal路lacions del camp de futbol. Trenco ha confirmat que la falta d’espai per a magatzematge en les instal路lacions esportives de recent construcci贸 茅s una caracter铆stica freq眉ent a Almassora, per la qual cosa aquesta la regidoria que dirigeix t茅 previst incrementar el nombre d’espais destinat a aquesta fi en els pr貌xims mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.