fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alumnes de la Fundaci贸 S铆ndrome de Down realitzen pr脿ctiques en l’Ajuntament de Castell贸

Alumnes de la Fundaci贸 S铆ndrome de Down realitzen pr脿ctiques en l’Ajuntament de Castell贸

Marco destaca la import脿ncia d’aquesta iniciativa per a facilitar la integraci贸 laboral d’aquests joves.

L’Ajuntament de Castell贸 i la Fundaci贸 S铆ndrome de Down han signat un conveni de col路laboraci贸 perqu猫 alumnes i alumnes d’aquest centre puguen desenvolupar pr脿ctiques formatives en el consistori i, m茅s concretament, en alcaldia i l’脿rea de regidors.

La primera alumna que ha realitzat les seues pr脿ctiques gr脿cies a aquest conveni ha sigut Judit Andr茅s, estudiant del Programa de Formaci贸 Qualificada B脿sica de la Fundaci贸 S铆ndrome de Down de Castell贸, qui ha desenvolupat operacions auxiliars de serveis administratius i generals en alcaldia i en l’脿rea de regidors de l’equip de govern, des del 28 d’abril fins al passat 1 de juny.

Des de la fundaci贸, s’ha destacat que amb aquestes pr脿ctiques es demostra que joves amb S铆ndrome de Down i/o discapacitat intel路lectual amb formaci贸 adequada i suports necessaris, poden exercir de forma correcta el seu rol professional, per la qual cosa animen a les empreses i institucions de la prov铆ncia al fet que donen una oportunitat laboral a aquests joves que estan m茅s que preparats.

Per la seua banda, l’alcaldessa, Amparo Marco, ha mostrat la seua satisfacci贸 per l’engegada d’aquest conveni i ha reclamat “un canvi de consci猫ncia en tota la societat que afavorisca la inclusi贸 laboral de les persones amb discapacitat intel路lectual”. En aquest sentit, Marco ha afirmat que “les institucions p煤bliques som les primeres que hem de donar exemple i facilitar la integraci贸 laboral d’aquests joves”. Finalment, la primera edil ha agra茂t a Judit Andr茅s la labor que ha realitzat durant aquestes setmanes en l’ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.