Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benestar Social de Castelló incrementa a 240.000 euros les ajudes solidàries per a cooperació internacional

Benestar Social de Castelló incrementa a 240.000 euros les ajudes solidàries per a cooperació internacional

José Luis López destaca el compromís de l’equip de govern amb les comunitats més desfavorides i l’increment que han experimentat estes subvencions per part de l’Ajuntament de Castelló.

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha afirmat avui que l’Ajuntament de Castelló “destinarà 240.000 euros a subvencionar projectes de cooperació internacional”, un anunci que ha realitzat després de ser aprovades les bases que regularan la concessió d’estes ajudes en comissió de govern municipal.

D’esta manera, López ha destacat que la inversió municipal en este apartat “augmenta un total de 40.000 euros, seguint la tònica creixent que ha mantingut este equip de Govern des de 2015 atés que hem passat de 50.000 a 240.000 euros després de tres exercicis consecutius (2012, 2013 i 2014) sense partida pressupostària, en els quals governava el PP”.

Els 240.000 euros per a cooperació al desenvolupament internacional aniran destinats a subvencionar un total de 15 projectes d’Organitzacions no Governamentals de Desenvolupament (ONGDs) que contribuïsquen al desenvolupament humà i sostenible de les comunitats que viuen en condicions de pobresa, exclusió social o són víctimes de violacions dels drets humans.

Les ajudes municipals estan orientades a la millora de les oportunitats i condicions de vida en països estructuralment empobrits i els projectes que es presenten hauran d’adaptar-se a les àrees geogràfiques de Guatemala, República Dominicana, Perú, Burkina Faso, Moçambic, campaments de refugiats sahrauís i territoris palestins de Magreb i Orient Mitjà i Índia.

Així mateix, en les bases s’exigeix que els projectes consideren la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que configuren la nova Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible.

Leave a Reply

Your email address will not be published.