fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benestar Social de Castell贸 incrementa a 240.000 euros les ajudes solid脿ries per a cooperaci贸 internacional

Benestar Social de Castell贸 incrementa a 240.000 euros les ajudes solid脿ries per a cooperaci贸 internacional

Jos茅 Luis L贸pez destaca el comprom铆s de l’equip de govern amb les comunitats m茅s desfavorides i l’increment que han experimentat estes subvencions per part de l’Ajuntament de Castell贸.

El regidor de Benestar Social i Depend猫ncia, Jos茅 Luis L贸pez, ha afirmat avui que l’Ajuntament de Castell贸 “destinar脿 240.000 euros a subvencionar projectes de cooperaci贸 internacional”, un anunci que ha realitzat despr茅s de ser aprovades les bases que regularan la concessi贸 d’estes ajudes en comissi贸 de govern municipal.

D’esta manera, L贸pez ha destacat que la inversi贸 municipal en este apartat “augmenta un total de 40.000 euros, seguint la t貌nica creixent que ha mantingut este equip de Govern des de 2015 at茅s que hem passat de 50.000 a 240.000 euros despr茅s de tres exercicis consecutius (2012, 2013 i 2014) sense partida pressupost脿ria, en els quals governava el PP”.

Els 240.000 euros per a cooperaci贸 al desenvolupament internacional aniran destinats a subvencionar un total de 15 projectes d’Organitzacions no Governamentals de Desenvolupament (ONGDs) que contribu茂squen al desenvolupament hum脿 i sostenible de les comunitats que viuen en condicions de pobresa, exclusi贸 social o s贸n v铆ctimes de violacions dels drets humans.

Les ajudes municipals estan orientades a la millora de les oportunitats i condicions de vida en pa茂sos estructuralment empobrits i els projectes que es presenten hauran d’adaptar-se a les 脿rees geogr脿fiques de Guatemala, Rep煤blica Dominicana, Per煤, Burkina Faso, Mo莽ambic, campaments de refugiats sahrau铆s i territoris palestins de Magreb i Orient Mitj脿 i 脥ndia.

Aix铆 mateix, en les bases s’exigeix que els projectes consideren la consecuci贸 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que configuren la nova Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible.

Leave a Reply

Your email address will not be published.