fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 comen莽ar脿 al gener el servei de recollida selectiva de mat猫ria org脿nica

Benicarl贸 comen莽ar脿 al gener el servei de recollida selectiva de mat猫ria org脿nica

Es desplegaran un total de 140 contenidors marrons per tota la ciutat. Els nous dip貌sits entraran en funcionament a partir del 10 de gener.

La Regidoria de Medi Ambient ha comen莽at a desplegar per tot Benicarl贸 els nous contenidors destinats a la fracci贸 de recollida selectiva de mat猫ria org脿nica, un servei que permetr脿 el reciclatge dels residus org脿nics i que entrar脿 en funcionament a partir del proper 10 de gener.

En total, es desplegaran 140 unitats de color marr贸, el color que identificar脿 els dip貌sits de la mat猫ria org脿nica.

Paral路lelament, tamb茅 s’estan completant les illes ja existents amb nous contenidors per a les fraccions d’envasos lleugers (color groc) i cart贸 (color blau).

A m茅s, a partir del gener comen莽aran a substituir-se els contenidors vells de les fraccions resta, envasos lleugers, cart贸 i vidre a la zona urbana per uns de nous, amb previsi贸 de finalitzaci贸 al mes de febrer.

Qu猫 茅s mat猫ria org脿nica?

La mat猫ria org脿nica est脿 composta principalment per restes de menjar: espines i ossos, pa sec, peles de fruita, closques d’ou i marisc, verdures, altres restes vegetals, paper de cuina, taps de suro, llumins, restes d’infusions, etc. No son mat猫ria org脿nica els bolquers i compreses, restes de fusta, excrements d’animals, poda, etc.

El reciclatge de mat猫ria org脿nica s’haur脿 de realitzar amb bosses compostables

Al mes de gener, la Regidoria de Medi Ambient posar脿 en marxa una campanya informativa sobre els principals elements a tindre en compte a l’hora de fer un correcte reciclatge de mat猫ria org脿nica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.