fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 inicia el curs escolar amb normalitat i sense aules prefabricades

Benicarl贸 inicia el curs escolar amb normalitat i sense aules prefabricades

Dijous passat va comen莽ar el curs escolar a Benicarl贸 amb total normalitat en les noves incorporacions de tres anys i sense aules prefabricades en cap centre. Les dificultats comencen a partir del curs d’infantil de P4, on ja s’han hagut de trencar les r脿tios a causa de les vingudes de nous alumnes.

El regidor d’Educaci贸, Ximo Bueno, ha fet una primera valoraci贸 de l’inici del curs escolar a Benicarl贸 i ha destacat la 芦normalitat禄 amb qu猫 han comen莽at les classes. Bueno ha valorat el fet que aquest siga el primer curs que comen莽a sense aules prefabricades i ha assenyalat que no hi ha hagut cap problema amb les places per a P3. 芦A hores d’ara encara tenim 20 vacants entre tots els centres educatius禄.

Les dificultats es troben a partir del curs de P4, on hi ha d猫ficit de places. 芦Hem hagut de comen莽ar a trencar r脿tios禄, ha confirmat el regidor. 芦Ara mateix no hi ha cap centre p煤blic de Benicarl贸 amb vacants a partir de P4禄. Bueno ha declarat que durant l’estiu s’han fet m茅s de 50 matriculacions noves i que, a difer猫ncia del que passa en altres llocs, a Benicarl贸 continuen produint-se vingudes d’alumnes. 芦Ens vam plantejar la possibilitat de crear una aula nova -ha dit el regidor- per貌 茅s complicat perqu猫 no tots els nouvinguts s’incorporen al mateix curs禄. 芦Tamb茅 ens hem plantejat demanar a la Conselleria de recuperar la l铆nia de la Consolaci贸 per tornar a r脿tios de 20 alumnes i aix铆 poder tindre m茅s marge per a gestionar les noves vingudes禄.

Pel que fa a educaci贸 secund脿ria, el regidor ha confirmat que encara queden vacants en tots els centres i que les r脿tios estan m茅s equilibrades. En el cas dels dos instituts p煤blics, Ximo Bueno ha declarat que 芦intentarem accelerar al m脿xim les obres de millora tant a l’IES Joan Coromines com a l’IES Ram贸n Cid禄.

Sobre la jornada cont铆nua, Bueno ha recordat que les votacions es duran a terme el 15 de setembre als dos centres que l’han sol路licitat, el CEIP 脕ngel Esteban i el CEIP Eduardo Mart铆nez R贸denas. 芦Des de l’Ajuntament, en cas que es confirme el nou horari, simplement ens haurem de preocupar de reajustar l’hora d’inici de les activitats del programa Esport Escolar.

Finalment, Ximo Bueno ha recordat que l’Ajuntament continua treballant per a traspassar la gesti贸 del Conservatori a la Generalitat i ha confirmat que des de l’equip de govern 芦esperem tancar la negociaci贸 aquest curs, per tal que el 2017-2018 el Conservatori ja estiga en mans de l’administraci贸 auton貌mica禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.