fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 ser脿 la capital del ciclisme el cap de setmana del 12 i 13 de juny

Benicarl贸 ser脿 la capital del ciclisme el cap de setmana del 12 i 13 de juny

La primera cursa ser脿 la I Marxa Cicloturista Ciutat de Benicarl贸, de 156 quil貌metres i 2.230 metres de desnivell, que ja compta amb vora 400 persones inscrites. A m茅s, despr茅s d’uns anys sense poder-se organitzar, enguany es recupera la Ronda Ciclista al Maestrat, amb 23 equips confirmats.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, la regidora de Turisme, Isabel Cardona, el regidor d’Esports, Fernando Jovan铆, i el president de la Uni贸 Ciclista Benicarl贸, H茅ctor Ballester, han presentat avui dos proves esportives que convertiran Benicarl贸 en la capital del ciclisme el cap de setmana del 12 i 13 de juny: la I Marxa Cicloturista Ciutat de Benicarl贸 i la 45a Ronda Ciclista al Maestrat.

Miralles s’ha mostrat molt satisfeta pel fet que Benicarl贸 siga el centre del ciclisme de la comarca. 芦El ciclisme ha anat adquirint un paper fonamental i estructurador del teixit social del nostre poble i, a m茅s, suposar脿 un nivell de promoci贸 tur铆stica molt important, tant per a Benicarl贸 com per a la resta de la comarca禄.

El dia 12 de juny Benicarl贸 abanderar脿 la I Marxa Cicloturista Ciutat de Benicarl贸, amb sortida i arribada a la pla莽a de la Constituci贸. Segons ha explicat el president de la Uni贸 Ciclista Benicarl贸, 芦la I Marxa Cicloturista Ciutat de Benicarl贸 茅s una carrera de duresa considerable, amb 156 quil貌metres i 2.230 metres de desnivell i tres ports de muntanya禄. Ballester ha detallat que 芦la previsi贸 茅s donar la sortida a les 8.30 hores amb una sortida neutralitzada fins a Santa Magdalena, i que els primers participants arriben a Benicarl贸 entre les 13.30 o 14.00 hores禄. Tot i aix貌, l’activitat ja comen莽ar脿 divendres de vesprada, amb l’entrega dels dorsals i de la bossa del corredor i la celebraci贸 de la Fira del Corredor.

La regidora de Turisme ha subratllat que 芦amb aquesta marxa, la Uni贸 Ciclista t茅 com a objectiu crear una marca tur铆stica esportiva al voltant de les bicicletes, la qual tindr脿 un impacte en el turisme de Benicarl贸 i de la comarca禄. En aquest sentit, la regidora ha afegit que 芦les carreres duren unes hores, per貌 els beneficis econ貌mics per a l’hostaleria, la gastronomia i la promoci贸 del municipi estan m茅s que demostrats, per aix貌 des de l’Ajuntament donem suport a aquesta iniciativa禄.

El regidor d’Esports ha destacat que 芦aquesta marxa 茅s fruit de molt de treball i 茅s possible gr脿cies a la sinergia entre les administracions p煤bliques, les empreses privades i el voluntariat禄 i ha assegurat que 芦la marxa ha vingut per a quedar-se禄.

Actualment, ja hi ha vora 400 persones inscrites per a la I Marxa Cicloturista Ciutat de Benicarl贸. Les inscripcions es poden fer a trav茅s de la p脿gina web hj-crono.es fins al 14 de maig.

Pel que fa a la Ronda Ciclista al Maestrat, despr茅s d’uns anys en qu猫 no s’havia pogut organitzar la carrera per a ciclistes amateurs, enguany es recupera el 13 de juny amb una participaci贸 de 23 equips, que segons ha declarat el president de la Uni贸 Ciclista Benicarl贸, 芦茅s un 猫xit perqu猫 els anys amb m茅s participaci贸 havien corregut al voltant de 12 equips禄.

Ballester ha assenyalat que 芦tenim confirmats els millors equips i els millors corredors禄 i remarcat que que 芦en total es reuniran a Benicarl贸 184 ciclistes, m茅s els 23 cotxes d’equip i les motos, la qual cosa ser脿 un gran espectacle per a Benicarl贸 i per a tota la comarca禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.