fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

‘Benicàssim Activa’ inicia l’última fase per a la selecció dels projectes que optaran al programa d’acompanyament a emprenedors

‘Benicàssim Activa’ inicia l’última fase per a la selecció dels projectes que optaran al programa d’acompanyament a emprenedors

Dels 34 projectes presentats i després de la realització d’una entrevista personal dels candidats, el jurat determinarà els sis projectes seleccionats per a la present edició de ‘Benicàssim Activa’.

El procés de selecció de Benicàssim Activa ja es troba en la recta final. El programa d’acompanyament a emprenedors, que impulsa l’Ajuntament de Benicàssim a través de la Regidoria de Promoció Econòmica juntament amb Coworking Dinamic Benicàssim, suma cada any més interés i després del tancament de termini per a presentar candidatures, la present edició va rebre un total de 34 projectes. “Estem molt satisfets amb l’acolliment que el nostre programa d’emprenedoria Benicàssim Activa ha tingut. Cada any, són més emprenedors els que s’interessen pel programa sumant qualitat, competitivitat i innovació. Enguany, han sigut 34 projectes els que han optat a aquest programa d’acompanyament, i aquesta última fase d’entre els deu finalistes es decidirà els 6 projectes seleccionats que durant 6 mesos seran tutoritzats amb un programa d’acompanyament fins a aconseguir fer realitat la seua idea”.

Després de la recepció de candidatures es va iniciar la fase I de selecció i es va fer el primer garbellat. El jurat professional va basar els criteris de selecció en la viabilitat tecnicoeconòmica de la idea, l’originalitat del projecte, la implementabilitat i impacte de la idea i el caràcter innovador. En aquesta primera fase es van definir els primers deu seleccionats i van entrar en l’última fase de selecció que s’està desenvolupant aquesta setmana. Aquesta fase II consisteix en la realització d’una entrevista personal individualitzada als candidats. Dins dels criteris en els quals es basaran per a seleccionar els sis projectes triats es troba la fonamentació sobre la implantació de la iniciativa a Benicàssim, el grau de compromís de l’emprenedor amb el programa i la disponibilitat de l’emprenedor per a completar la programació de les accions formatives i tutories grupals i individuals. La valoració d’aquesta segona fase es puntuarà de 0 a 10 punts i se sumaran a la puntuació obtinguda en la primera fase, per la qual cosa els sis projectes que obtinguen majors puntuacions seran definitivament seleccionats per a participar en la nova edició de Benicàssim Activa.

Durant sis mesos, els emprenedors seleccionats, estaran acompanyats de professionals, experts en les àrees fonamentals per al desenvolupament de projectes de negoci, amb els quals treballaran per a definir les seues iniciatives i aconseguir que els seus projectes puguen materialitzar-se en empreses d’èxit en el nostre municipi. Com ha comentat la regidora responsable, de l’àrea, Vanessa Batalla, “la nova edició de Benicàssim Activa comptarà amb un equip de professionals que ajudarà, entre altres temes, a aterrar la idea de negoci i analitzar el seu impacte a través del treball en equip, a estudiar la seua viabilitat, a desenvolupar la imatge de marca i el seu llançament, ampliar el coneixement sobre el públic objectiu a través de la planificació estratègica publicitària, a dissenyar la imatge de marca per a arribar als clients d’una forma atractiva i a ampliar la formació en mitjà social”. Hi ha programat un calendari de formacions grupals en diferents branques importants com l’administració i pla econòmic, creació de marca o com vendre el teu producte o servei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.